Libnet.ro
UNICEF

01:05

E prapad la o ferma din Germania! Peste 100 de romani au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19

Antena3 Antena3,
E prapad la o ferma din Germania! Peste 100 de romani au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, luni, ca aproximativ 150 de romani care muncesc la o ferma din Germania au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19. continuă pe Antena3

Muncitori romani depistati cu noul coronavirus, la o ferma din Germania

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca 11 muncitori romani, angajati la o ferma din Germania, au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus. Pacientii sunt asimptomatici si au fost izolati.

MAE: 150 de romani, infectati cu noul coronavirus la o ferma din Germania

Focar de coronavirus la o ferma din Germania, unde majoritatea angajatilor sunt romani. Ministerul de Externe MAE) a transmis ca aproape 500 de angajati ai fermei, care se afla in regiunea germana.

Focar de coronavirus la o ferma din Germania: Pana acum au fost infectati 174 de muncitori

Aproape 500 de persoane se afla in carantina la o ferma din sudul Germaniei dupa izbucnirea unui nou focar de coronavirus, au anuntat oficiali locali, relateaza dpa, preluata de Agerpres.

O ferma din Germania unde lucreaza sute de romani a fost pusa in carantina

O ferma din regiunea Dingolfing-Landau Germania), unde lucreaza peste 400 de romani, a fost pusa in.

Ministerul de Externe: 150 de romani de la ferma din Germania cu nou focar de COVID-19 au fost testati pozitiv

Ministerul Afacerilor Exerne anunta ca 150 din cei 174 de angajati ai unei ferme din sudul Germaniei unde a fost depistat un nou focar de COVID-19 au fost confirmati cu coronavirus. La ferma lucreaza aproximativ aproximativ 480 de romani.

MAE: Carantina la o ferma din Germania, unde majoritatea lucratorilor sunt romani

Ministerul de Externe a transmis ca la o ferma din regiunea germana Dingolfing-Landau, la care majoritatea celor 480 de angajati sunt romani, au fost facute teste pentru depistarea infectiei cu coronavirus.

Peste 100 de romani din Germania, unii posibil infectati cu SARS-CoV-2,au fugit din carantina. Multi dintre ei s-au intors deja in Romania

Peste 100 de romani din Germania, care se aflau in carantina, dupa ce la locul de munca au fost descoperiti zeci de muncitori infectati cu SARS-CoV-2, au sfidat regulile insistituite de autoritatile germane si au fugit din carantina.

MAE: 11 romani de la o ferma din Germania, depistati cu COVID-19. Toata societatea agricolaa intrat in carantina

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, printr-un comunicat de presa emis vineri, ca 11 romani din cei circa 120 care lucreaza la o fema din Borken, Germania, au fost depistati cu COVID-19. Persoanele infectate.

MAE: Testari pentru COVID-19 si carantina la o ferma din Germania, unde majoritatea lucratorilor sunt romani

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca la o ferma din regiunea germana in regiunea Dingolfing-Landau, la care majoritatea celor 480 de angajati sunt romani, au fost facute testari pentru COVID-19, fiind instituita si carantina, ansa rezultatul testarilor nu a fost comunicate inca Oficiului consular si nici nu exista cereri de asistenta consulara. din partea niciunui cetatean roman in legatura cu aceasta situatie.

150 romani infectati cu Covid-19 la o ferma legumicola din Germania

Romanii infectati lucreaza intr-o ferma din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, si au fost consult.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )