Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sefa PNL, atac la Victor Ponta, pe tema motiunii de cenzura

România Liberă România Liberă,
Sefa PNL, atac la Victor Ponta, pe tema motiunii de cenzura

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, spune ca partidul ar fi putut alege si alte subiecte pentru motiunea de cenzura, de la ordonanta bacsisului . ) la animalul sacru Sova, dar tema dreptului de vot e una de principiu pentru PNL intrucat nu crede, asa cum crede Victor Ponta, ca votul e o lozinca, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: Este o actiune democratica a opozitiei, insa majoritatea actuala functioneaza (VIDEO)

Victor Ponta a comentat miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, subiectul motiunii de cenzura pe care PNL o va depune pe 5 iunie. Seful Guvernului a declarat ca depunerea unei motiuni.

Surse: Kelemen Hunor s-a intalnit cu liderii PNL la sediul din Modrogan pentru a discuta pe tema motiunii de cenzura

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, ar fi avut miercuri o intalnire cu liderii PNL la sediul din Aleea Modrogan pe tema motiunii de cenzura pe care PNL vrea sa o depuna la inceputul lunii iunie, potrivit unor.

Alina Gorghiu, despre motiunea de cenzura: Este un subiect foarte important pentru PNL, votul nu e o lozinca asa cum crede Victor Ponta

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca tema dreptului la vot este una de principiu pentru PNL si ca trebuie adusa in dezbatere publica cat mai repede, spre deosebire de Victor Ponta, care crede ca.

Catalin Predoiu: Victor Ponta l-a sapat pe Adrian Nastase

Prim-Vicepresedintele PNL Catalin Predoiu raspunde la atacul lui Victor Ponta, dupa ce premierul l-a criticat pentru pozitia sa adoptata fata de scrisoarea lui Tariceanu in care ii cere presedintelui Klaus.

Dosar de politician: Victor Ponta s-a nascut sub zodia norocului (VIDEO)

Analiza guvernului Ponta se incheie cu insusi prim ministrul Romaniei. Victor Ponta este un mare norocos. intr-un interviu din campanie, mama primului ministru spunea ca Victor Ponta a ajuns membru PSD deoarece.

Gabriel Oprea il strange cu usa pe Victor Ponta pentru alegerile din 2016: care sunt cerintele UNPR pentru PSD

Cu un partid in spate fara de care Guvernul Ponta nu ar supravietui, Gabriel Oprea incearca sa obtina maximum pentru UNPR in negocierile cu premierul Victor Ponta pentru o candidatura comuna la alegerile locale si parlamentare din 2016. Pentru a-si pastra fotoliul de premier, Ponta este dispus sa cedeze in fata doleantelor UNPR, insa se izbeste de reticenta colegi din PSD, care nu sunt dispusi sa ramana pe dinafara.

Cum a deschis Victor Ponta dosarul Kosovo. Surse: premierul nu a discutat subiectul cu presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta a participat recent la Summitul din capitala Albaniei, unde s-au reunit sefii statelor din Europa de sud-est, dupa ce a primit acordul presedintelui Klaus Iohannis de a reprezenta Romania. La scurt timp dupa reuniune, Ponta a declarat pentru o televiziune kosovara ca Romania ar putea recunoaste Kosovo, informatie preluata si de postul sarb B92.

Cum a deschis Victor Ponta dosarul Kosovo. Surse: premierul nu a discutat subiectul cu Iohannis

Premierul Victor Ponta a participat recent la Summitul din capitala Albaniei, unde s-au reunit sefii statelor din Europa de sud-est, dupa ce a primit acordul presedintelui Klaus Iohannis de a reprezenta Romania. La scurt timp dupa reuniune, Ponta a declarat pentru o televiziune kosovara ca Romania ar putea recunoaste Kosovo, informatie preluata si de postul sarb B92.

intalnire Klaus Iohannis - Victor Ponta, la Palatul Cotroceni: Agenda discutiilor nu a fost facuta publica

Joi, la Cotroceni, va avea loc o sedinta intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta. Nu se cunosc, insa, temele discutiei intrucat agenda nu a fost facuta publica, informeaza B1.

UPDATE Victor Ponta da vina pe Comisia Europeana si FMI pentru iminenta inchidere a minelor din Valea Jiului/ Guvernul a aprobat un imprumut de 37,7 milioane euro pentru termocentralele de la CE Hunedoara

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului energiei Andrei Gerea sa plece astazi 27 mai) in mijlocul minerilor care protesteaza in Valea Jiului, cu misiunea de a prezenta proiectul de act normativ prin care Guvernul aproba un imprumut de stat de 37,7 milioane euro pentru termocentralele de la Complexul Energetic Hunedoara. Ponta i-a mai spus lui Gerea sa le transmita minerilor si mesajul ca ne cere tot timpul Comisia Europeana si FMI sa inchidem CNH sic!). In realitate, Comisia nu a cerut din start inchiderea CE Hunedoara, ci prezentarea unui plan de restructurare. Doar in cazul neprezentarii acestui plan, societatea trebuie lichidata. Pana acum, Guvernul nu a venit cu nicio solutie de redresare care sa asigure viabilitatea complexului in intregime.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )