Libnet.ro
UNICEF

23:45

Sefia spitalului de stat din Targu Jiu preluata cu forta! SANTAJATI de Capota, sefii PSD tac

România Liberă România Liberă,
Sefia spitalului de stat din Targu Jiu preluata cu forta! SANTAJATI de Capota, sefii PSD tac

In dimineata zilei de 15 noiembrie a. c. , Gigel Capota, fostul manager al spitalului de stat din Targ. continuă pe România Liberă

Liga 2: Petrolul Ploiesti vs Viitorul Pandurii Targu Jiu 3-1 Prahovenii au urcat pe locul al treilea

Formatia Petrolul Ploiesti a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Viitorul Pandurii Targu Jiu, intr-un meci din etapa a 17-a a Ligii a II-a. in urma acestui rezultat, prahovenii au urcat pe locul al treilea al clasamentului 28 puncte, la egalitate cu UTA Arad - locul 2).

Fostul subsecretar de stat din MAI Valeriu Mihai, cu rol in evenimentele din 10 august 2018, reproseaza presei ca l-a redus la statutul de sofer al cuiva

Fostul subsecretar de stat din Ministerul de Interne Valeriu Mihai, cel de la care, potrivit surselor HotNews. ro, ar fi ajuns la Liviu Dragnea informatiile despre ceea ce se intampla in 10 august 2018, a transmis presei un punct de vedere in care nu face nicio referire la prezenta sa in Piata Victoriei, insa reproseaza ca a fost redus la statutul de sofer al cuiva, dupa 24 ani de munca si pregatire profesionala continua.

Primul heliport functional al unui spital de stat din Bucuresti a fost testat

Primul zbor cu elicopterul SMURD EC - 135 a fost efectuat, miercuri seara, pentru calibrarea dispozitivelor de aterizare pe timp de noapte pe heliportul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. Potrivit unui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )