Libnet.ro
UNICEF

06:45

Sefii cei mai cuminti. Directorii din CNADNR au primit de Craciun prime de 200.000 de euro

Antena3 Antena3,
Sefii cei mai cuminti. Directorii din CNADNR au primit de Craciun prime de 200.000 de euro

Sefii din CNADNR au primit de Craciun prime de 200. 000 de euro, scrie Sursa Zilei. Seful Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Narcis Neaga, i-a recompensat pe directorii care. continuă pe Antena3

Cei mai prost platiti romani traiesc in Moldova. Botosaniul din nou in topul saraciei

Conform statisticilor realizate la inceputul acestui an lefurile, si asa mici, scad in urmatorii trei ani de zile. Botosanenii vor fi printre cei mai afectati de aceasta scadere.

FOTO Cei mai frumosi romani. Cornel Stroescu, un fermier care ne arata calea spre succes

Povestea incepe in anul 1992, cand Cornel Stroescu, un tanar plin de elan si vise pleca in Germania doar cu hainele de pe el. Astazi este unul dintre cei mai de succes agricultori din Mehedinti. Cultiva mii de hectare de teren, iar secretele reusitei lui au fost munca, un curaj nebun si puterea de a schimba mentalitati.

Cei mai sexy barbati la gala Globurilor de Aur 2014

Cum cele mai frumoase si mai elegante femei din lumea filmului si-a divertismentului au epatat cu tinutele lor diafane, pretioase si surprinzatoare, nici barbatii de succes nu s-au prezentat mai prejos.

Top 10 cele mai inteligente orase din Europa.

Copenhaga, Amsterdam si Viena ocupa primele trei locuri in topul din 2013 al celor mai inteligente orase din Europa intocmit de specialistul american Boyd Cohen. Acesta include in top orasele care dezvolta si pun in practica cele mai inovatoare idei in domeniul infrastructurii, tehnologiei sau antreprenoriatului. Prima clasata, Copenhaga, este cunoscuta drept cea mai verde metropola din lume, avand, la nivel mondial, una dintre cele mai reduse amprente de carbon pe cap de locuitor. Copenhaga .

Cel mai mic nufar din lume, furat din gradinile regale britanice de la Londra

Cel mai mic nufar din lume a fost furat din Serele din gradinile regale britanice de la Londra. Furtul ar fi fost comis joi in sera cu numele printului Charles, iar politia a facut un apel la martori care.

A fost furat cel mai mic nufar din lume din gradina botanica regala

Serele din gradinile regale britanice de la Londra au fost saptamana trecuta teatrul unui furt cel putin ciudat: a fost furat un nufar extrem de rar. Scotland Yardul a declansat o ancheta, deocamdata fara.

Decizia pe care a luat-o cea mai puternica tara din Europa, la propunerea SUA: Sunt slabe sanse

Germania are putine sperante in ceea ce priveste incheierea unui acord cu Statele Unite asupra interzicerii spionajului reciproc, potrivit presei germane care a citat luni surse din cadrul serviciilor de.

Business report: Cele mai bune plasamente din 2014: In ce investesti, sa obtii castig maxim; Populatia va consuma doar curent ieftin, nuclear si hidro. Cum vor supravietui termocentralele Romaniei; Muncitorii si bancherii, cautati in strainatate. Este ba

Trei puncte de pornire pentru economia anului 2014. Cheia va fi productivitatea muncii. Reducerea ratei dobanzii de politica monetara la inceput de an pana la nivelul de 3,75% va avea rolul de a determina bancile sa reduca dobanzile la creditele acordate. Dentistul de lux care a pariat 1 mil. euro pe intoarcerea acasa, din Elvetia. Decizia de a pune pe picioare o clinica stomatologica in Romania, in 2011, a venit dupa o experienta anterioara de antreprenor.

Faze Tari: Si-au schimbat sexul ca sa fie impreuna si s-au despartit dupa sase luni; Cum traieste cel mai sarac presedinte din lume; A renuntat sa se spele cu sampon din cauza chimicalelor. Cum arata acum, dupa 5 ani

Covorul rosu de la Globurile de Aur, inundat de mizeria din canalizare. Ceremonia de decernare a premiilor Globurile de Aur 2014, a 71-a editie. Uite pe ce sani pune mana presedintele Frantei. Julie Gayet, actrita de 41 de ani care are o relatie cu presedintele Francois Hollande 59 de ani).

Exporturile Gazprom spre Europa au atins cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Grupul rus Gazprom a anuntat, luni, ca anul trecut exporturile sale spre piata europeana au crescut cu 16%, atingand cel mai ridicat nivel de dupa criza financiara din 2008, informeaza Agerpres. Potrivit datelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )