Libnet.ro
UNICEF

05:30

Top 10 cele mai inteligente orase din Europa.

România Liberă România Liberă,
Top 10 cele mai inteligente orase din Europa.

Copenhaga, Amsterdam si Viena ocupa primele trei locuri in topul din 2013 al celor mai inteligente orase din Europa intocmit de specialistul american Boyd Cohen. Acesta include in top orasele care dezvolta si pun in practica cele mai inovatoare idei in domeniul infrastructurii, tehnologiei sau antreprenoriatului. Prima clasata, Copenhaga, este cunoscuta drept cea mai verde metropola din lume, avand, la nivel mondial, una dintre cele mai reduse amprente de carbon pe cap de locuitor. Copenhaga . continuă pe România Liberă

Top 10 cele mai bine imbracate staruri la Golden Globes 2014!

Sosirea vedetelor pe covorul rosu la Golden Globes este un eveniment mai important uneori decat gala in sine. Starurile de la Hollywood nu au dezamagit nici de aceasta data si au punctat aparitii memorabile pe covorul rosu. Cate Blanchett, Amy Adams si Naomi Watts se regasesc in topul celor mai bine imbricate 10 vedete, conform Harpers Bazaar.

Decizia pe care a luat-o cea mai puternica tara din Europa, la propunerea SUA: Sunt slabe sanse

Germania are putine sperante in ceea ce priveste incheierea unui acord cu Statele Unite asupra interzicerii spionajului reciproc, potrivit presei germane care a citat luni surse din cadrul serviciilor de.

Globul de aur 2014: audientele au inregistrat cele mai mari cifre din ultimii zece ani

Cea de-a 71-a editie a premiilor Globurile de Aur, difuzata, duminica, pe postul american NBC, a avut parte de cele mai ridicate audiente din ultimii zece ani, cu un total de aproximativ 21 de milioane de telespectatori, scrie Los Angeles Times. O mare parte din acest succes s-a datorat celor doua prezentatoare, Tina Fey si Amy Poehler.

Globul de aur 2014 a avut cele mai bune audiente din ultimii zece ani

Cea de-a 71-a editie a premiilor Globurile de Aur, difuzata, duminica, pe postul american NBC, a avut parte de cele mai ridicate audiente din ultimii zece ani, cu un total de aproximativ 21 de milioane de telespectatori, scrie Los Angeles Times. O mare parte din acest succes s-a datorat celor doua prezentatoare, Tina Fey si Amy Poehler.

Business report: Cele mai bune plasamente din 2014: In ce investesti, sa obtii castig maxim; Populatia va consuma doar curent ieftin, nuclear si hidro. Cum vor supravietui termocentralele Romaniei; Muncitorii si bancherii, cautati in strainatate. Este ba

Trei puncte de pornire pentru economia anului 2014. Cheia va fi productivitatea muncii. Reducerea ratei dobanzii de politica monetara la inceput de an pana la nivelul de 3,75% va avea rolul de a determina bancile sa reduca dobanzile la creditele acordate. Dentistul de lux care a pariat 1 mil. euro pe intoarcerea acasa, din Elvetia. Decizia de a pune pe picioare o clinica stomatologica in Romania, in 2011, a venit dupa o experienta anterioara de antreprenor.

Faze tari: Cum arata fata cu cele mai lungi picioare din lume; Au aparut husele de telefon cu sani si cu... pastile; Poftiti in Hotelul Berii! Costa 75 $ pe noapte!

Cel mai harnic angajat, premiat cu o partida de sex! Diva porno japoneza Yui Hatano a fost oferita ca prima anuala de catre o firma din Shanghai. Este de departe cea mai tare prima pentru angajati a tuturor timpurilor!S-a tuns pentru prima data in 20 de ani. Nici el nu s-a recunoscut cand s-a uitat in oglinda. Un barbat din Statele Unite a fost cu greu recunoscut de propria iubita dupa ce s-a tuns pentru prima data in 20 de ani.

Bill Gates, Barack Obama si Vladimir Putin, printre cele mai admirate personalitati din lume

Bill Gates, Barack Obama si Vladimir Putin, conduc in topul celor mai admirate personalitati din lume. Clasamentul a fost realizat de cotidianul britanic The Times, in urma unui sondaj in 13 tari. Bill Gates,.

Comisar european: Muncitorii din Europa de Est reprezinta un avantaj pentru economiile tarilor gazda

Muncitorii din Europa de Est, inclusiv romanii si bulgarii, reprezinta un avantaj pentru economiile altor state UE, sustine comisarul european insarcinat cu Afaceri Sociale Laszlo Andor. Acesta a subliniat.

Cele mai sigure autoturisme testate: campioana e din China

Euro NCAP a numit cele mai sigure autoturisme din clasa lor in 2013, dupa ce a efectuat teste de siguranta pe 33 de autoturisme noi. Majoritatea masinilor au obtinut 5 stele, doar opt modele au primit 4 stele si unul 3 stele. Cea mai sigura masina.

Bucuresti, printre cele mai atractive zece piete imobiliare din Europa

Cele mai interesante zece piete din Europa pentru investitorii imobiliari sunt Bucuresti, Varsovia, Dublin, Amsterdam, Milan, Barcelona, Roma, Madrid, Bruxelles si Luxembourg, considera analistii de la BNP Paribas Real Estate, scrie Mediafax .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )