Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sefii CFR, bonus din gaura. Care este pozitia Ministerului Transporturilor

Antena3 Antena3,
Sefii CFR, bonus din gaura. Care este pozitia Ministerului Transporturilor

Adrian Ursu a prezentat, in emisiunea Exces de Putere, un document care arata rezultatele companiei CFR Marfa, la jumatatea acestui an. Potrivit documentelor, rezultatele companiei CFR Marfa din primul semestru al. continuă pe Antena3

Lionel Messi, audiat in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala, alaturi de tatal sau

Argentinianul Liones Messi s-a aflat, vineri, la tribunalul din Gava, unde urma sa fie audiat in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala. Tatal fotbalistului, Jorge Horacio Messi, acuzat si el in acelasi.

Ovidiu Silaghi, audiat la DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi s-a prezentat vineri la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 200. 000 de euro de la Nelu Iordache pentru a interveni la persoane cu.

Silaghi, audiat la DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, s-a prezentat astazi la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 200. 000 de euro de la Nelu Iordache pentru a interveni la persoane cu functii de decizie din Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR).

Dan Nica: Nu vom mai aproba nici un proiect major ITC care nu are o componenta de securitate cibernetica/Toate proiectele vor fi avizate si de SRI, care este autoritatea nationala in materie de securitate cibernetica

Guvernul va aproba in circa doua saptamani o Hotarare privind infiintarea unui Comitet tehnico-economic, din care face parte si SRI, care va aviza toate proiectele de informatizare sau care implica solutii ITC cu valoare de peste 2,5 milioane de lei, initiate de institutiile publice si de companiile de stat sau la care statul este actionar, a declarat joi pentru HotNews. ro Dan Nica, ministrul pentru Societatea Informationala. De acum inainte nici un proiect care nu are o compenenta de securitate cibernetica nu va mai fi aprobat si acesta este si motivul pentru care SRI, care este autoritatea nationala in materie de securitate cibernetica, face parte din acest comitet, a mai spus acesta.

Utile: Un afrodisiac natural mai putin cunoscut care este la indemana oricui; Ce trebuie sa stii daca porti lentile de contact;Cum sa alcatuim o farfurie sanatoasa si cum sa ne hidratam optim

Cele mai noi tendinte in contraceptie. Conform unui studiu realizat de Institutul pentru Politici Publice, in Romania doar 67% dintre femei. Cele mai periculoase ingrediente din produsele cosmetice. Ca urmare a studiilor care demonstreaza cat de nocive sunt unele ingrediente din cosmetice, mai multe companii.

Dan Voiculescu afla astazi sentinta in dosarul in care este acuzat de coruptie. Risca 12 ani de inchisoare

La mai bine de patru ani de la debutul procesului, magistratii Tribunalului Bucuresti sunt asteptati sa pronunte, joi, sentinta in dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care omul de afaceri Dan.

Dan Voiculescu ar putea afla joi sentinta in dosarul ICA, in care este acuzat de spalare de bani

Dan Voiculescu ar putea afla joi sentinta in dosarul de privatizare al Institutului de Cercetari Alimentare. Fostul senator este PC acuzat de spalare de bani si de prejudicierea statului cu 60 milioane euro.

Dominique Strauss-Kahn, in fruntea unei companii de investitii care este prezenta si in Romania

Fostul sef al FMI Dominique Strauss-Kahn va prelua in luna octombrie postul de presedinte al consilului de administratie al firmei de investitii Anatevka, din Luxemburg. Aceasta firma este prezenta in Romania.

8% din electricitatea produsa este eoliana

In prezent, 8% din productia de electricitate provine din surse eoliene, potrivit lui Ionel David, presedintele Asociatiei Romane pentru Energie Eoliana AREE).

Imaginea surprinsa din SATELIT care arata ce se intampla intr-o tara din UE. Trebuie luate masuri urgente

Fotograful canadian Edward Burtinskaya a umblat prin toata lumea pentru a surprinde tablouri impecabile cu efectul pe care lipsa sau prezenta apei o are asupra pamantului, si implicit asupra omenirii. Colectiile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )