Libnet.ro
UNICEF

19:30

Imaginea surprinsa din SATELIT care arata ce se intampla intr-o tara din UE. Trebuie luate masuri urgente

Antena3 Antena3,
Imaginea surprinsa din SATELIT care arata ce se intampla intr-o tara din UE. Trebuie luate masuri urgente

Fotograful canadian Edward Burtinskaya a umblat prin toata lumea pentru a surprinde tablouri impecabile cu efectul pe care lipsa sau prezenta apei o are asupra pamantului, si implicit asupra omenirii. Colectiile. continuă pe Antena3

Imaginile induiosatoare care arata prietenia dintre un maidanez si un copil

Un videoclip inedit, care arata legatura stransa dintre un copil si un maidanez, a fost difuzat in emisiunea Sinteza Zilei. Este limpede ca acest caine este asimilat de comunitate, a comentat Mihai Gadea. Iata.

DESCOPERIREA uluitoare facuta cu ajutorul imaginilor din satelit. Ce exista in apele oceanelor

Astronomii si fizicienii au reusit sa explice fenomenul spectaculos care se petrece in spatiu - cel al gaurilor negre. insa o descoperire recenta a cercetatorilor arata ca acelasi fenomen se petrece si pe.

Simbolul SECRET din cladirea Parlamentului European care arata VIITORUL UE. A fost prezis din 1563

Adeptii teoriilor conspiratiei sustin ca locul care gazduieste Parlamentul European ar avea numeroase simboluri malefice. Cladirea Louise Weiss, terminata pe data de 14 decembrie 1999 are un aer futurist, care.

Vezi harta care arata unde mor cei mai multi oameni din cauza poluarii

Poluarea atmosferica ar provoca anual, se crede, 1,2 milioane de decese premature in intreaga lume, dar rata mortalitatii variaza foarte mult de la o tara la alta. Earth Observatory din cadrul NASA a creat o.

Sorin Rosca Stanescu: Respect opinia colegilor din Parlament care au decis ca, in ultima instanta, cainii trebuie eutanasiati

Sorin Rosca Stanescu a comentat, in cadrul emisiunii 100 de Minute, problema cainilor maidanezi. Daca ma intrebati, sunt impotriva unei proceduri brutale de orice fel, dar respect opinia colegilor mei din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )