Libnet.ro
UNICEF

11:00

Sefii PRO Romania Iasi cer ALDE sa rupa aliantele locale cu PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sefii PRO Romania Iasi cer ALDE sa rupa aliantele locale cu PSD

Conducerea PRO Romania Iasi le cere celor de la ALDE sa rupa aliantele cu PSD din Consiliul Local si Consiliul Judetean, motivand ca nu sunt credibili daca renunta la guvernarea toxica, dar pastreaza functiile in teritoriu, informeaza news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Sefii PRO Romania Iasi cer ALDE sa rupa aliantele locale cu PSD

Conducerea PRO Romania Iasi le cere celor de la ALDE sa rupa aliantele cu PSD din Consiliul Local si Consiliul Judetean, motivand ca nu sunt credibili daca renunta la guvernarea toxica, dar pastreaza functiile in teritoriu.

UPDATE Mircea Diaconu anunta ca ar vrea sa candideze la prezidentiale: Dar faptul ca vreau nu inseamna ca si pot. Cer sprijin din partea oricui G4Media: Diaconu ar urma sa fie sustinut de Pro Romania si ALDE

Fostul europarlamentar Mircea Diaconu si-a anuntat duminica, pe treptele Ateneului Roman, intentia de a candida ca independent la presedintia Romaniei, insa surse politice au declarat pentru G4Media ca ar urma sa fie sustinut de viitoarea Alianta politica formata dintre Pro Romania si ALDE. UPDATE: Intentia mea este de a incerca sa candidez la prezidentiale. Dar faptul ca vreau sau ca ma manifest ca atare nu inseamna ca si pot. Trebuie stranse 200. 000 de semnaturi, aproape imposibil pentru un singur om. Cer sprijin din partea oricui - cetateni, asociatii de toate felurile. , a declarat Mircea Diaconu.

Sorin Cimpeanu, copresedinte ALDE-Pro Romania: Campanie electorala trebuie sa fie prilejul unui nou inceput in politica romaneasca

Copresedintele aliantei electorale ALDE - Pro Romania, Sorin Cimpeanu, din partea Pro Romania a publicat un mesaj despre viitoarea campanieprezidentiala, precizand ca aceasta trebuie sa fie prilejul unui.

Norica Nicolai si Sorin Cimpeanu, copresedintii aliantei Pro Romania-ALDE

Alianta electorala Pro Romania - ALDE pentru sustinerea candidatului independent Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale are doi copresedinti, Sorin Cimpeanu si Norica Nicolai, acest fapt urmand sa fie parafat miercuri, a anuntat presedintele Pro Romania, Victor Ponta, un post de televiziune.

Victor Ponta, despre primele mutari in alianta electorala PRO Romania-ALDE

Alianta electorala Pro Romania - ALDE pentru sustinerea candidatului independent Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale are doi copresedinti, Sorin Cimpeanu si Norica Nicolai, acest fapt urmand sa fie.

Mircea Diaconu, chemat la discutii cu ALDE si Pro Romania: Ma duc. Nu negociez nimic, ca n-am ce sa dau

Fostul europarlamentar Mircea Diaconu a afirmat luni ca a fost chemat la discutii de catre ALDE si PRO Romania in vederea sustinerii sale de catre cele doua formatiuni politice in cursa pentru alegerile.

Prim-vicepresedintele PNL respinge categoric o alianta cu ALDE sau Pro Romania. Rares Bogdan: Daca Tariceanu nu voteaza motiunea, va dovedi ca este un ipocrit, las si mincinos (VIDEO)

Rares Bogdan a respins categoric, in direct pe B1TV, posibilitatea ca PNL sa se alieze cu ALDE si Pro Romania pentru formarea unui nou Guvern, dar a explicat de ce aceste formatiuni sunt obligate moral sa semneze.

ALDE s-a scindat: Alianta cu Pro Romania la Bucuresti, coalitie cu PSD in teritoriu

ALDE pare sa joace la doua capete. La Bucuresti, Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca a rupt alianta cu PSD si s-a aliat cu Pro Romania, in teritoriu, multi dintre membrii partidului raman alaturi de.

Fost MINISTRU, DEMISIE din Pro Romania in ziua oficializarii aliantei cu ALDE

Augustin Jianu, fost ministrul Comunicatiilor in Guvernul lui Sorin Grindeanu, si-a anuntat demisia din Pro Romania, miercuri, in ziua in care s-a semnat alianta politica cu ALDE. Jianu spune insa ca nu ac.

Alianta electorala dintre ALDE si Pro Romania se numeste 1 OM. Ce prevede documentul semnat de Victor Ponta si Tariceanu

Alianta electorala dintre ALDE si Pro Romania se numeste. 1 OM! Documentul prevede ca cele doua partide sa sustina candidatura independenta a actorului Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale. Presedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2148 seconds )