Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sefii psihopati si colegii care injunghie pe la spate, cele mai inspaimantatoare motive pentru care angajatii romani si-ar cauta un alt job (sondaj eJobs)

Hotnews Hotnews,
 Sefii psihopati si colegii care injunghie pe la spate, cele mai inspaimantatoare motive pentru care angajatii romani si-ar cauta un alt job (sondaj eJobs)

De Halloween, eJobs a intrebat angajatii romani care sunt lucrurile cele mai inspaimantatoare cand vine vorba de locul de munca, iar 42% dintre acestia considera ca un sef psihopat reprezinta cel mai inspaimantator lucru la locul de munca si motivul pentru care si-ar cauta rapid un nou job. Alti 29% ar face acelasi pas din cauza colegilor care injunghie pe la spate, iar 10% sunt speriati de lucrul pana in toiul noptii. Sunt insa si angajati temerari 7%), care spun ca nimic nu i-ar putea inspaimanta atat de tare incat sa fie nevoiti sa isi caute un alt job. continuă pe Hotnews

Sefii psihopati si colegii care injunghie pe la spate, motive pentru care romani si-ar schimba jobul

Aproape jumatate dintre angajatii romani considera ca un sef psihopat reprezinta cel mai inspaimantator lucru la locul de munca si motivul pentru care si-ar cauta rapid un nou job, potrivit unui studiu eJobs.

STUDIU Motivele horror pentru care angajatii romani si-ar cauta alt job: sefii psihopati si colegii care injunghie pe la spate

Sefii psihopati si persoanele care injunghie pe la spate sunt motivele inspaimantatoare pentru care angajatii romani si-ar cauta un alt loc de munca. Asa arata cel mai recent studiu facut de eJobs, dat publicitatii cu prilejul Halloweenului.

STUDIU Motivele inspamantatoare pentru care angajatii romani si-ar cauta un alt job: sefii psihopati si persoanele care injunghie pe la spate

Sefii psihopati si persoanele care injunghie pe la spate sunt motivele inspaimantatoare pentru care angajatii romani si-ar cauta un alt loc de munca. Asa arata cel mai recent studiu facut de eJobs, dat publicitatii cu prilejul Halloweenului.

Business report: Ce forta de munca pregateste Romania: Printre cele mai mici ponderi ale tinerilor inalt calificati, si cele mai mari de tineri slab calificati; Cati bani ia statul din vanzarea Oltchim; Autostrada Lugoj-Deva: Peripetiile prin care a trec

Veste proasta pentru soferi. Amenzile de circulatie cresc cu 31%, de la 1 ianuarie 2018. Salariul minim brut pe economie creste cu 31%, de la 1 ianuarie 2018, de la 1. 450 de lei, la 1. Top cele mai linistite orase din Romania. Bucurestiul, pe locul 7. Brasovul se afla pe primul loc al oraselor linistite din Romania. Bucurestiul este abia pe locul 7, cele mai neavantajoase cartiere din acest.

Cele mai ciudate restaurante din lume. Lista localurilor-toaleta, a carciumilor-puscarie si a mancarurilor total bizare

Majoritatea restaurantelor ciudate sunt in zona asiatica, insa in top se strecoara si cateva localuri din tari in care arta culinara presupune mai degraba eleganta decat decoruri si meniuri socante.

Halloween. Cele mai infricosatoare dulciuri de Halloween

Halloween 2017. Cele mai infricosatoare dulciuri au fost prezentate de Ela Craciun la emisiunea Numai de bine. Dupa 1989, si romanii au adoptat sarbatoarea de Halloween. Halloween.

O vedeta cunoscuta, in doliu. Elena Gheorghe trece prin cele mai grele momente

Lacrimi si durere pentru Elena Gheorghe, dupa ce bunica cantaretei s-a stins din viata. Artista a pierdut una dintre cele mai dragi persoane chiar inainte de botezul Bebelindei. Mama.

Roger Federer l-a intrecut pe Novak Djokovici si a deveni jucatorul cu cele mai mari premii din tenis

Elvetianul Roger Federer, locul 2 ATP, a devenit jucatorul cu cele mai mari premii obtinute din tenis, el intrecandu-l pe sarbul Novak Djokovici, locul 7 ATP, dupa ce s-a impus in finala turneului de 500 de puncte de la Basel.

Cele mai scumpe vinuri din Romania reapar pe piata. Cu cat se vinde o sticla

Cele mai apreciate vinuri din tara pana in 1989, nelipsite de pe mesele imparatilor din Viena, vinurile de Lechinta, reapar pe piata. Numerosi viticulturi au accesat fonduri pentru.

Cum s-a distrus sistematic Ospataria, una dintre cele mai frumoase cladiri din Baile Herculane. A fost cea mai moderna constructie ridicata in Centrul Imperial

Una dintre cele mai frumoase cladiri din centrul localitatii Baile Herculane, lasata in paragina din anii 90, apartine Ministerului Apararii Nationale. Oficialii ministerului nici n-o repare, nici nu vor s-o cedeze. Este vorba de Pavilionul 6, fosta Ospatarie, cea mai impozanta cladire din Centrul Imperial.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )