Libnet.ro
UNICEF

20:15

Seful ANAF are in conturi de doua ori mai putin decat a castigat anul trecut, cand lucra in sectorul privat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Seful ANAF are in conturi de doua ori mai putin decat a castigat anul trecut, cand lucra in sectorul privat

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Dragos Doros, are in conturi 157. 000 de lei 35. 150 euro), suma care este insa de peste doua ori mai mica fata de cat a catigat anul trecut, cand lucra in sectorul privat, dar de 17 ori. continuă pe Wall-Street Ro

Sebastian Bodu: Ciolos vrea sa organizeze alegerile locale de doua ori intr-un an

Sebastian Bodu, candidat independent la Primaria Sectorului 6, spune despre premierul Dacian Ciolos ca nu a inteles legea cu numarul tururilor de la alegerile locale. Potrivit celor spuse de Bodu, seful.

5 bucatarii in stiluri mai putin abordate

Atunci cand indragesti in mod deosebit un anumit stil de amenajare, insa din anumite motive nu il poti extinde in intreaga locuinta, il poti aborda doar intr-o singura incapere, iar bucataria poate fi una dintre ele. Majoritatea proprietarilor se orienteaza catre doua tendinte la fel de populare: clasica sau moderna. Din fericire, exista multe stiluri de amenajare captivante care pot oferi bucatariei un aspect inedit, intre acestea pot fi exemplificate stilul industrial, stilul retro, stilul provensal, stulul country si stilul shabby chic.

Romania aloca 5% din PIB pentru sanatate, cel mai putin din Europa

Tara noastra aloca pentru sitemul de sanatate cel mai mic procent din PIB din Europa, iar ponderea asigurarilor private de sanatate in total se situeaza la 0,01% in Romania, sub celelalte state din Europa Centrala si de Est, dupa cum a declarat Marius Popescu, director general NN Asigurari de Viata.

Eurostat: Romania are una dintre cele mai mici rate ale somajului din UE

Cu un somaj de doar 6,5%, Romania marcheaza una dintre cele mai mici rate ale persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din randul statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit datelor publicate de Eurostat, biroul de statistica al Uniunii.

Suedia: Araba a luat locul finlandezei si a ajuns a doua cea mai vorbita limba din tara

Dupa aproximativ o mie de ani de cand finlandeza a fost a doua limba vorbita in Suedia, araba a ajuns sa ii ia locul, arata washingtonpost. com. Bilantul a fost prezentat de catre Mikael.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )