Libnet.ro
UNICEF

06:00

Seful ANAF, Bogdan Stan, demis de premierul Mihai Tudose

Antena3 Antena3,
Seful ANAF, Bogdan Stan, demis de premierul Mihai Tudose

Seful ANAF, Bogdan Stan, a fost demis din functie de premierul Mihai Tudose. Premierul a numit-o pe Mirela Calugareanuin functia de presedinte,cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale. continuă pe Antena3

DECIZIE-BOMBA de ULTIMA ORA! Premierul Mihai Tudose L-A DEMIS

Seful ANAF, Bogdan Stan, a fost demis din functie de premierul Mihai Tudose. Premierul a numit-o pe Mirela Calugareanuin functia de presedinte,cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale.

Seful ANAF, Bogdan Stan, a fost demis

Premierul Mihai Tudose l-a demis pe presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Bogdan Nicolae-Stan, dupa ce atat prim-ministrul, cat si presedintele PSD Liviu Dragnea s-a plans de incasari slabe la buget.

Seful ANAF Bogdan Stan a fost eliberat din functie

Premierul Mihai Tudose l-a eliberat din functie pe presedintele ANAF, Bogdan Stan, in locul lui fiind numita Mirela Calugareanu, potrivit unor surse din presa.

Reactia lui Grindeanu dupa demiterea sefului ANAF: il felicit pe premierul Mihai Tudose pentru decizia de a-l demite pe Bogdan Stan

Fostul premier Sorin Grindeanu a reactionat, printr-un mesaj postat pe Facebook, dupa ce Bogdan Stan a fost eliberat din functia de sef al ANAF. Acesta a afirmat ca se bucura ca succesorul sau, Mihai Tudose, a aj.

Reactia lui Grindeanu dupa demiterea sefului ANAF: il felicit pe premierul Mihai Tudose pentru aceasta decizie

Fostul premier Sorin Grindeanu a reactionat, printr-un mesaj postat pe Facebook, dupa ce Bogdan Stan a fost eliberat din functia de sef al ANAF. Acesta a afirmat ca se bucura ca succesorul sau, Mihai Tudose, a aj.

Premierul Tudose l-a demis din fruntea Fiscului pe Bogdan Stan, protejatul lui Liviu Dragnea. Noua sefa a ANAF e Mirela Calugareanu, fara legaturi cu PSD

Premierul Mihai Tudose l-a demis astazi pe presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Bogdan Stan, si a numit-o la sefia Fiscului pe Mirela Calugareanu, director executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Bucuresti. Schimbarea majora la sefia Fiscului, anuntata in premiera pe surse de HotNews. ro, a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Premierul Mihai Tudose, despre noua sefa a Fiscului: Nu are culoare politica. Ori este eroina, ori ne-am facut de ras amandoi

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ca noul presedinte al ANAF, Mirela Calugareanu, nu are culoare politica, astfel ca ea a fost numita pe criterii de competenta.

Premierul Mihai Tudose si omologul sau bulgar, Boiko Borisov, au stabilit sa organizeze o sedinta comuna de Guvern, in luna septembrie. Seful Executivului vrea infiintarea unei trilaterale cu Grecia si Bulgaria

Premierul Mihai Tudose si omologul bulgar, Boiko Borisov, au avut, luni, o discutie telefonica, in cadrul careia au stabilit ca, in luna septembrie, sa aiba loc o noua reuniune comuna a guvernelor roman si bulgar, la Varna. La reuniune vor fi stabilite si detaliile infiintarii unei trilaterale intre Romania, Bulgaria si Grecia, .

Premierul Mihai Tudose, despre impozitul pe gospodarie: Nu am spus ca se renunta. Nu este momentul, nu suntem pregatiti acum

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti seara, la o emisiune de pe postul Realtatea TV, ca nu este momentul potrivit pentru introducerea impozitului pe gospodarie. Cu toate acestea, seful Executivului a precizat ca nu se va renunta la ideea implementarii acestui sistem de impozitare.

Premierul Mihai Tudose: Lupta impotriva DNA nu e printre prioritatile mele

DNA se afla sub controlul CSM, care a trimis Inspectia Judiciara peste Laura Codruta Kovesi, sustine premierul Mihai Tudose. Lupta impotriva DNA nu e printre prioritatile mele. Ce se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )