Libnet.ro
UNICEF

20:45

Seful ANAF si Liviu Dragnea, discutie la Camera Deputatilor, despre formularul unic

Antena3 Antena3,
Seful ANAF si Liviu Dragnea, discutie la Camera Deputatilor, despre formularul unic

Seful ANAF, Ionut Misa, a avut, miercuri, o intalnire cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, la biroul acestuia de la Camera Deputatilor, fostul ministru al Finantelor sustinand ca unul dintre subiectele. continuă pe Antena3

Seful ANAF, convocat de URGENTA de Liviu Dragnea (VIDEO)

Seful ANAF, Ionut Misa, a fost convocat de Liviu Dragnea. Misa, fost ministru al Finantelor in Guvernul Tudose, a fost vazut intrand in graba in biroul de la Camera Deputatilor al lui Dragnea. Am.

Ionut Misa si Liviu Dragnea - discutii despre formularul unic, n biroul presedintelui Camerei

Seful ANAF, Ionut Misa, a avut, marti, o intalnire de aproximativ 40 de minute cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Palatul Parlamentului, anunta Agerpres.

Presedintele ANAF a discutat cu Liviu Dragnea despre declaratia unica

Presedintele Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Ionut Misa, a declarat astazi, dupa o discutie de aproximativ o ora in biroul lui Liviu Dragnea din Parlament, ca au discutat aspecte tehnice legate de declaratia unica, informeaza News. ro.

Ionut Misa si Liviu Dragnea, tete-a-tete pe tema Declaratiei unice. Ce i-a cerut liderul PSD sefului ANAF

Seful ANAF, Ionut Misa, a petrecut marti mai bine de 40 de minute in biroul lui Liviu Dragnea, declarand la iesire ca a discutat detalii tehnice legate de Declaratia unica.

Liviu Dragnea a discutat cu Sultan bin Ahmad Sultan Al Jaber despre promovarea potentialului investitional

Oportunitatea promovarii potentialului investitional al tarii noastre, cu accent pe industria turismului, s-a aflat pe agenda discutiilor care au avut loc marti intre presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si ministrul de stat pentru afaceri economice si comerciale din Emiratele Arabe Unite, dr. Sultan bin Ahmad Sultan Al Jaber, se arata intr-un comunicat al Camerei Deputatilor, dat astazi publicitatii.

Victor Ponta, IRONII la adresa lui Liviu Dragnea si a politicienilor sustinatori ai familiei traditionale: Sa ne explice seful PSD cum traieste el. Sa ne spuna liderii nostri politici cum traiesc cu secretarele

Victor Ponta il ironizeaza pe Liviu Dragnea , dupa anuntul sefului PSD de a organiza un miting de amploare pentru sustinerea familiei traditionale. Sa ne explice Liviu Dragnea cum este el un exemplu si cum.

Viorica Dancila, intalnire de ultim moment cu Liviu Dragnea inaintea sedintei CEx

Premierul Viorica Vasilica Dancila s-a intalnit, luni dimineata, cu presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Parlament. intrevederea are loc inaintea sedintei.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Gica Hagi, dupa ce a fost criticat dur

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a raspuns lui Gheorghe Hagi, dupa ce a fost criticat in termeni duri de fostul mare jucator. Eu tin la Gica Hagi si o sa tin la el toata.

Liviu Dragnea: Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat sambata ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Liviu Dragnea, despre problema salariilor din sanatate: Nu cred ca exista vreun salariu la vreun bugetar care sa fi scazut fata de decembrie 2016 (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat luni, referitor la nemultumirile angajatilor din sanatate in privinta salariilor, ca nu crede ca exista vreun salariu din sistemul bugetar care sa fi scazut comparativ cu luna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )