Libnet.ro
UNICEF

22:00

Seful bolnavilor de cancer, despre rectificarea bugetara: Este un gest criminal sa iei bani de la Ministerul Sanatatii

Antena3 Antena3,
Seful bolnavilor de cancer, despre rectificarea bugetara: Este un gest criminal sa iei bani de la Ministerul Sanatatii

Presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer FABC), Cezar Irimia, sustine ca este un gest criminal sa iei bani de la Ministerul Sanatatii, referindu-se la rectificarea bugetara, in urma. continuă pe Antena3

Radu Tudor, despre rectificarea bugetara: Daca nu am avut niciun ministru care sa sara trei metri in sus, inseamna ca taierea a fost facuta de comun acord

Rectificarea bugetara in urma careia majoritatea ministerelor vor primi mai putini bani a fost facuta de comun acord cu ministrii, considera jurnalistul Radu Tudor, taxand astfel lipsa de reactie a acestora.

Antonescu: Voi discuta cu ministrii liberali despre rectificarea bugetara negativa si vom vedea ce decizii vom lua

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica, la Focsani, ca se va intalni cu ministrii liberali pentru a discuta despre rectificarea negativa a bugetului din aceasta toamna, conform.

Traian Basescu, despre rectificarea bugetara la Presedintie: Nu ne afecteaza

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca nu il afecteaza taierea bugetara de la Administratia prezidentiala si a renuntat la deplasarea in SUA. Noi am fost de acord cu o reducere la deplasar.

Traian Basescu, despre rectificarea bugetara: Nu ne afecteaza, am renuntat la deplasarea in SUA

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, intrebat despre taierea bugetului Presedintiei, in urma rectificarii bugetare, ca a fost de accord cu o reducere la deplasari, in acest sens renuntand si la deplasarea in Statele Unite ale Americii, care ar fi costat 2,3 milioane lei.

Ponta: Toate institutiile publice primesc bani la rectificarea bugetara.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca toate institutiile publice vor primi bani in plus la rectificarea bugetara. Cei mai multi bani ii dam la Ministerul de Interne. Autoritatile locale vor primi, de asemenea, bani pentru salariile profesorilor. Alte institutii care primesc bani sunt SRI, STS. Inclusiv insotitorii persoanelor cu handicap vor primi bani la rectificarea bugetara, a declarat Victor Ponta. Premierul a spus ca fondul de salarii pentru profesorii din invatamantul preuniversitar va .

Ponta: Rectificarea bugetara va fi negativa

Premierul Victor Ponta a reamintit, sambata, la Targu-Jiu, ca rectificarea bugetara va fi una negativa, pentru ca sunt bani mai putini decat s-a prognozat initial.

Ponta: Rectificarea bugetara va fi negativa, sunt bani mai putini decat s-a prognozat

Premierul Victor Ponta a spus, sambata, ca rectificarea bugetara va fi una negativa, pentru ca sunt bani mai putini decat s-a prognozat initial. Da, normal, pentru ca sunt bani mai putini decat s-a.

Rectificarea bugetara negativa va fi de pana in 3 miliarde de lei. Deficitul va creste de la 2,3% la 2,5% din PIB

Rectificarea bugetara operata de Guvern va fi de pana in 3 miliarde de lei si va creste deficitul bugetar de la 2,3% din PIB la 2,5% din PIB, diferenta pe care expertii FMI o accepta doar pentru sumele cheltuite suplimentar fata de programul initial pentru cofinantarea proiectelor cu fonduri europene, au declarat pentru agentia Mediafax surse oficiale.

Rectificarea bugetara va creste deficitul la 2,5% din PIB.

Rectificarea bugetara nu va depasi 3 miliarde de lei si va creste deficitul bugetar de la 2,3% la 2,5% din PIB, afirma surse guvernamentale citate de Mediafax. Sumele suplimentare nu vor putea fi folosite decat pentru cofinantarea proiectelor cu fonduri europene. Sunt vizate mai ales fondurile necheltuite, asupra carora autoritatile trebuie sa faca in aceasta saptamana o statistica. Citeste si: Deficitul bugetar a crescut la 8,1 miliarde de lei in septembrie, respectiv 1,3% din PIB Deficitul .

Ponta si rectificarea bugetara a spagilor.

Problema de capatai a celui mai cinstit guvern este hotia. Ea ii va veni de hac mai devreme decat se asteapta mai marii USL. Cu 20. 000 de euro se rezolva un contract de3. 000 euro, se lauda Adrian Mindroiu, fost director general la Autoritatea de Management, arestat si trimis in judecata pentru coruptie. Cu 1,5 milioane se rezolva un contract baban de 260 milioane euro la Hidroelectrica. Daca n-ar fi fost surpriza cu denuntatorul Remus Vulpescu - individul care a organizat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )