Libnet.ro
UNICEF

20:00

Seful cancelariei premierului: O decizie privind salariul minim va fi luata pana la finalul lunii noiembrie

Hotnews Hotnews,
 Seful cancelariei premierului: O decizie privind salariul minim va fi luata pana la finalul lunii noiembrie

Guvernul va lua o decizie privind cresterea salariului minim brut pe tara pana la sfarsitul lunii noiembrie, a anuntat luni Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului. Potrivit acestuia, decizia va fi luata dupa consultarea partenerilor sociali, patronate si sindicate. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, decizie importanta in legatura cu salariul minim. Ce trebuie sa afle imediat romanii

Premierul Ludovic Orban, fericit in urma reusitei de duminica, a luat o decizie importanta in legatura cu salariul minim. Ce trebuie sa afle romanii imediat? Ludovic Orban, decizie imporanta in legatura cu salariul minim Klaus Iohannis s-a impus autoritar in primul tur al alegerilor prezidentiale. in urma succesului rasunator, premierul Orban a oferit o declaratie .

Premierul Ludovic Orban: Sigur ca vom creste salariul minim, dar vom creste salariul minim astfel incat sa facem bine economiei

Premierul Ludovic Orban a reiterat, vineri, ca salariul minim va creste, dar ca acest lucru se va intampla in armonie cu evolutia economiei. Din 2015 UE ne cere un mecanism si o formula sa intemeiem.

Norica Nicolai cere BEC sa emita o decizie privind publicarea rezultatelor provizorii ale alegerilor prezidentiale

Copresedintele Aliantei Electorale Un Om Norica Nicolai a cerut, sambata, Biroului Electoral Central BEC) sa emita o decizie privind publicarea si a rezultatelor provizorii ale alegerilor prezidentiale, invocand ca trebuie asigurata aceleasi transparenta si vizibilitate a datelor ca la alegerile europarlamentare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )