Libnet.ro
UNICEF

11:45

Seful CFR Calatori, despre accidentul feroviar din Ploiesti: Exclud in totalitate sa fie greseala CFR Calatori

Antena3 Antena3,
Seful CFR Calatori, despre accidentul feroviar din Ploiesti: Exclud in totalitate sa fie greseala CFR Calatori

Seful CFR Calatori, Valentin Dorobantu, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, despre accidentul feroviar din Ploiesti, unde doua trenuri s-au ciocnit. Dorobantu exclude in totalitate ca greseala sa vina din partea CFR Calatori. continuă pe Antena3

Detaliul revoltator in cazul accidentului feroviar din Ploiesti. Salvarile au primit adresa gresita

Ambulantele care ar fi trebuit sa ajunga la locul accidentului feroviar din judetul Prahova au primit o adresa gresita. Mai multe autospeciale au ajuns intr-o zona de camp, la aproximativ un kilometru de accident.

Radu Tudor, dupa accidentul feroviar de la Ploiesti: Situatia infrastructurii romanesti e una absolut catastrofala

Radu Tudor a vorbit despre accidentul feroviar din Prahova, unde doua trenuri s-au ciocnit. Jurnalistul este de parere ca situatia infrastructurii din Romania este una catastrofala si ca astfel de evenimente pot lasa sechele persoanelor care sunt implicate.

IN TIMP CE COMPANIA ESTE INVESTIGATA DE DNA Achizitiile CFR Calatori au fost intrerupte

Achizitia de trenuri a CFR Calatori a fost oprita din cauza datoriilor pe care compania le are catre CFR Infrastructura, a declarat, luni, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, informeaza Agerpres.

Ministerul Transporturilor: O echipa din AGIFER investigheaza cauzele accidentului feroviar din Ploiesti

O echipa de investigatie apartinand Agentiei de Investigare Feroviara Romana AGIFER) cerceteaza cauzele accidentului produs miercuri in apropiere de Ploiesti Triaj, transmite Agerpres. De asemenea, la.

Raed Arafat, explicatii in legatura cu accidentul feroviar, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit: Se fac evaluari. Interventia este dinamica

Seful Departamentului de Urgenta, Raed Arafat, a explicat ca in urma accidentului feroviar din Prahova se intervine in forta si a fost trimis inclusiv elicopterul SMURD, chiar daca exista doar persoane ranite usor, la o prima evaluare.

DNA ancheteaza CFR Calatori. Ministrul Transporturilor: Unul dintre cei care au decis acolo s-a detonat, s-a dus si s-a autodenuntat

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) descind la CFR Calatori. Potrivit ministrului Transporturilor, Lucian Bode, este anchetata modalitatea in care CFR Calatori a hotarat sa cumpere sapte.

Bode: DNA ancheteaza CFR Calatori in legatura cu achizitia automotoarelor de la Electroputere Pascani

Directia Nationala Anticoruptie DNA) ancheteaza modul in care CFR Calatori a decis sa cumpere 7 automotoare, in loc sa plateasca datoria catre CFR Infrastructura, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Procurorii DNA ancheteaza CFR Calatori

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) ancheteaza modalitatea in care CFR Calatori a hota.

DNA ancheteaza CFR Calatori

CFR Calatori este vizata de un dosar penal la DNA.

CFR Calatori, reclamata la DNA dupa ce a vrut sa cumpere prin achizitie directa 7 automotoare de la Electroputere Pascani

CFR Calatori intentiona sa achizitioneze sapte automotoare in mod direct de la compania Electroputere Pascani, dar planul nu va merge mai departe, dupa ce DNA a deschis un dosar in acest caz, a declarat ministrul Transporturilor, Infrastructurii si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )