Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat, explicatii in legatura cu accidentul feroviar, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit: Se fac evaluari. Interventia este dinamica

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, explicatii in legatura cu accidentul feroviar, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit: Se fac evaluari. Interventia este dinamica

Seful Departamentului de Urgenta, Raed Arafat, a explicat ca in urma accidentului feroviar din Prahova se intervine in forta si a fost trimis inclusiv elicopterul SMURD, chiar daca exista doar persoane ranite usor, la o prima evaluare. continuă pe Antena3

UPDATE Prima reactie a lui Raed Arafat, dupa accidentul rutier din Capitala: A intrat un pic in noi cand vorbea la telefon (VIDEO)

UPDATE Raed Arafat a precizat, miercuri seara, dupa accidentul din Capitala, ca nu s-a intamplat nimic grav. Cineva, dintr-o intersectie, a intrat un pic pe contrasens si a intrat un pic in.

ULTIMA ORA! Raed Arafat, accident de circulatie, in Capitala. Ce s-a intamplat cu masina in care se afla

Secretarul de stat Raed Arafat a fost implicat, miercuri seara, intr-un accident de circulatie, in Capitala. Oficialul era pasager intr-o autospeciala de serviciu cu care se deplasa, moment in care autovehiculul a fost lovit de o alta masina. Raed Arafat, accident de circulatie in Capitala Din primele informatii, nimeni nu a fost ranit. Accidentul a .

Radu Tudor, dupa accidentul feroviar de la Ploiesti: Situatia infrastructurii romanesti e una absolut catastrofala

Radu Tudor a vorbit despre accidentul feroviar din Prahova, unde doua trenuri s-au ciocnit. Jurnalistul este de parere ca situatia infrastructurii din Romania este una catastrofala si ca astfel de evenimente pot lasa sechele persoanelor care sunt implicate.

Seful CFR Calatori, despre accidentul feroviar din Ploiesti: Exclud in totalitate sa fie greseala CFR Calatori

Seful CFR Calatori, Valentin Dorobantu, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, despre accidentul feroviar din Ploiesti, unde doua trenuri s-au ciocnit. Dorobantu exclude in totalitate ca greseala sa vina din partea CFR Calatori.

Raed Arafat, mesaj exploziv: Doctorul Arafat este principalul vinovat

Raed Arafat a postat un mesaj pe retelele de socializare in care arata cum i s-au imputat public o serie de incidente.

Raed Arafat, implicat intr-un accident rutier: Nu e nimic grav

Raed Arafat, seful DSU, a fost implicat intr-un accident rutier petrecut miercuri seara, insa in urma impactului nimeni nu a fost ranit. Potrivit lui Arafat, un sofer care vorbea la telefon a patruns pe contrasens si a lovit frontal masina in care se afla acesta, anunta Mediafax.

Raed Arafat, implicat intr-un accident rutier in Capitala

Secretarul de stat Raed Arafat a fost implicat, miercuri seara, intr-un accident in Bucuresti, masina in care se afla fiind lovita de un alt autoturism.

Raed Arafat, implicat intr-un accident

Doctorul Raed Arafat a fost implicat intr-un accident rutier.

Primele imagini de la accidentul feroviar grav din Ploiesti

Numarul persoanelor ranite in urma ciocnirii a doua trenuri in gara Ploiesti triaj a crescut la 11, dintre care una va fi transportata la spital cu elicopterul, informeaza ISU Prahova.

Jefuitor de banci cu explozibil, prins de politisti dupa doua luni

Politistii au reusit identificarea unuia dintre autorii care au sustras, in noaptea de 19 spre 20 octombrie, suma de 177. 000 lei dintr-o unitate bancara din comuna Polovragi, la doua locatii care apartin suspectului fiind efectuate perchezitii miercuri dimineata, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Gorj, Victor Tuhasu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )