Libnet.ro
UNICEF

15:01

Seful Colegiului Psihologilor din Romania, suspendat dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Antena3 Antena3,
Seful Colegiului Psihologilor din Romania, suspendat dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Mihai Anitei, presedintele Colegiului Psihologilor din Romania, a fost suspendat din functie dupa ce a fost trimis in judecata de DNA, fiind acuzat de conflict de interese si folosirea sau prezentarea. continuă pe Antena3

Conflict intre psihologi pentru conducerea Colegiului Psihologilor din Romania

Colegiul Psihologilor din Romania CPR) anunta, miercuri, ca, in ultimele doua zile, o grupare autointitulata conducerea interimara a intrat in sediul forului profesional amenintand angajatii si paza, in incercarea de a prelua in forta sefia Colegiului. La randul ei, gruparea incriminata de CPR anunta mutarea alegerilor pentru conducerea Colegiului, din 18 aprilie, in 15 iulie.

Mihai Anitei, presedintele Colegiului Psihologilor, suspendat din functie

Mihai Anitei, presedintele Colegiului Psihologilor din Romania CPR), trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), a fost suspendat din forurile de conducere superioare ale CPR Comitetul Director si Consiliul Colegiului), potrivit unui comunicat de presa al institutiei.

Colegiul Psihologilor din Romania are o noua conducere dupa ce fostul presedinte a fost trimis in judecata de DNA

Mihai Anitei, presedintele Colegiului Psihologilor din Romania, care fusese trimis in judecata de DNA, a fost suspendat astazi de forurile de conducere superioare ale institutiei. Locul acestuia a fost luat de conferentiarul universitar dr. Florinda Golu.

Reactia ministrului Finantelor dupa informarea celui mare fond de pensii private din Romania privind nationalizarea fondurilor: imi exprim speranta ca informarile acestui administrator de fond sa fie corecte de acum inainte (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan reactioneaza dupa ce cel mai mare fond de pensii private din Romania a tras un semnal de alarma si a sustinut ca au avut loc discutii despre o eventuala.

Satul fantoma din Romania care refuza sa moara. Localitatea a disparut de pe harta, nu insa si din inimile fiilor satului

Satul fantoma Nadas, aflat la 15 kilometri de Recas,nu mai exista ca localitate din 1992, cand a fost declarat oficial sat depopulat. Localitatea a disparut de pe harta, nu insa si din inimile.

Klaus Iohannis: Germanii din Romania sunt parte integranta a istoriei si identitatii tarii noastre

Germanii din Romania sunt parte integranta a istoriei si identitatii acestei tari, sunt apreciati si respectati de toti romanii, a fost mesajul presedintelui Klaus Iohannis transmis cu ocazia.

Nicusor Dan: Telul USR este de a deveni al doilea partid din Romania in 2019 si de a da prim-ministrul in 2020

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a declarat, joi, la Zalau, ca formatiunea politica pe care o conduce isi propune sa devina principalul partid in orasele din Romania, cu telul de deveni al doilea partid la nivel national in 2019 si de a da primul ministru in 2020, transmite Agerpres.

Presedintele USR, Nicusor Dan: Obiectivul partidului este de a devenit a doua forta politica din Romania in 2019 si de a da prim-ministrul in 2020

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a declarat, joi, ca formatiunea politica pe care o conduce isi propune sa devina principalul partid in orasele din Romania, cu telul de deveni al doilea partid la nivel national in 2019 si de a da primul ministru in 2020.

Epidemia de rujeola din Romania atinge cote alarmante: de ce este importanta vaccinarea

Epidemia de rujeola din Romania atinge cote alarmante si atrage criticile celorlalte state de la nivel european. Problema rujeolei nu este una care sa fie tratata cu indiferenta, mai ales pentru ca ea poate avea consecinte grave pentru bolnav, existand numeroase cazuri de decese in Romania. Desiin anii trecuti ne-am aflat intr-o situatie similara, efectele [].

RUSII iSI SCOT BANII DIN ROMANIA!

Rusii de la Alro Slatina isi scot banii din Romania. Miliardarul Vitali Machitski a propus ca intregul profit pe anul trecut sa fie dat actionarilor. Actionarul majoritar Vimetco cere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )