Libnet.ro
UNICEF

06:45

SEFUL COMISIEI EUROPENE: Guvernul roman este pregatit pentru preluarea presedintiei UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SEFUL COMISIEI EUROPENE: Guvernul roman este pregatit pentru preluarea presedintiei UE

Guvernul Romaniei este pregatit pentru preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene anul viitor, conform afirmatiilor facute ieri de presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, dupa o intalnire cu premierul roman Viorica Dancila si ceilalti membri ai Guvernului nostru. continuă pe Ziarul Bursa

JEAN CLAUDE JUNCKER Guvernul roman este pregatit pentru preluarea presedintiei Consiliului UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat, miercuri, la Bruxelles, dupa intalnirea cu premierul Viorica Dancila si ceilalti membri ai Guvernului, ca Guvernul roman este pregatit pentru preluarea presedintiei Consiliului UE, seful Executivului european precizand ca problemele privind statul de drept nu au legatura cu presedintia UE, ci cu relatia bilaterala.

Jean Claude Juncker spune ca Guvernul roman este pregatit pentru preluarea presedintiei Consiliului UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat miercuri la finalul intalnirii de la Bruxelles cu guvernul Dancila ca ministrii romani sunt foarte bine pregatiti pentru preluarea presedintiei rotative a UE de la 1 ianuarie. Juncker a.

Jean-Claude Juncker: Guvernul Romaniei este bine pregatit pentru presedintia Consiliului UE. Romania, in Schengen in 2019

Update: Jean-Claude Juncker si Viorica Dancila au sustinut o declaratie de presa comuna, dupa intalnirea de la Bruxelles. Am constatat ca Guvernul Romaniei este bine pregatit pentru presedintie. Este.

Patru elevi de la Colegiul National Al. I. Cuza, mentiune la un concurs organizat de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania

Concursul a presupus o competitie de proiecte propuse de elevi cu scopul de a le dezvolta abilitatile de lider, dar si pentru a promova spiritul Uniunii Europene in randul tinerilor.

Brazilia: Seful de campanie al lui Bolsonaro este anchetat pentru modalitati ilegale de finantare a companiei

Presedintele ales al Braziliei, Jair Bolsonaro, care a fost votat pentru o platforma electorala anti-coruptie, a declarat marti ca va lua masuri daca o ancheta care priveste finantarea campaniei sale de catre viitorul sau sef de personalul va cataloga tranzactiile financiare cu compania JBS SA drept ilegale, potrivit Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )