Libnet.ro
UNICEF

15:00

Seful Comisiei pentru drepturile omului din Camera ii ia apararea lui Erdogan. Deputat USR: Ibram pare sa slujeasca intereselor a doua regimuri ticaloase

Adevărul Adevărul,
Seful Comisiei pentru drepturile omului din Camera ii ia apararea lui Erdogan. Deputat USR: Ibram pare sa slujeasca intereselor a doua regimuri ticaloase

Presedintele Comisiei pentru drepturile omului din Camera Deputatilor, Iusein Ibram, le-a cerut alesilor din Parlament sa nu-l mai atace pe presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, un sef de stat care ar avea legitimitate si despre care spune ca a fost ales cu 75%, desi liderul de la Ankara a castigat cu greu un nou mandat. continuă pe Adevărul

NISTOR, DNA: O copie a dosarului Tel Drum - trimisa Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie

O copie a dosarului Tel Drum, in care este vizat liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost transmisa Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie.

Plangere penala pentru Frans Timmermans. Sectia pentru investigarea infractunilor din justitie cere socoteala lui Lazar si prim-vicepresedintelui Comisiei Europene

Prim-vicepresedintele Comisiei Europena Frans Timmermans si Procurorul General al Romaniei Augustin Lazar vor trebui sa se prezinte la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ) ca sa dea cu.

DNA a trimis o copie a dosarului Tel Drum la Sectia speciala pentru anchetarea infractiunilor din Justitie

Calin Nistor, procurorul-sef interimar al DNA, a declarat la bilantul institutiei ca, dupa mai multe solicitari ale Sectiei pentru investigarea magistratilor de a prelua dosarul in care este anchetat Liviu.

Orasul in care ninge pentru prima oara din 1949. Traficul a fost dat peste cap

Las Vegas este unul dintre cele mai calde orase din SUA, insa din 10 februarie a nins deja de patru ori. Nu s-a mai intamplat astadin 1949. Las Vegas se afla in prezent sub avertizare de vreme.

PPU intra in cursa pentru alegerile locale din Bucuresti. Vasile Negrila, candidatul pentru primaria Sectorului 4

Paza sporita in scoli, burse pentru elevii cu medii de peste noua si crearea de spatii verzi sunt prioritatile lui Vasile Negrila, candidatul Partidului Umanist pentru sectorul 4 al Capitalei. Actualul.

LACRIMI SIROAIE pentru NEA POPA din LA BLOC: Astazi A MURIT! VESTEA DEVASTATOARE de la Pro TV

Actorul Tudorel Filimon, cunoscut pentru rolul lui Nea Popa din serialul La bloc, a primit o noua lovitura cumplita.

NEBUNIE la Pro TV! Probleme cu legea pentru celebrul FIRICEL din Las Fierbinti... Detalii INCENDIARE despre audierea lui la DIICOT!

Cuzin Toma, actorul care-l interpreteaza pe celebrul personaj Firicel din serialul Las Fierbinti de la Pro TV, a fost audiat, miercuri, in dosarul in care este cercetat penal pentru ca a fost prins drogat si.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )