Libnet.ro
UNICEF

07:45

PPU intra in cursa pentru alegerile locale din Bucuresti. Vasile Negrila, candidatul pentru primaria Sectorului 4

Antena3 Antena3,
PPU intra in cursa pentru alegerile locale din Bucuresti. Vasile Negrila, candidatul pentru primaria Sectorului 4

Paza sporita in scoli, burse pentru elevii cu medii de peste noua si crearea de spatii verzi sunt prioritatile lui Vasile Negrila, candidatul Partidului Umanist pentru sectorul 4 al Capitalei. Actualul. continuă pe Antena3

Taxele si impozitele locale din Capitala vor fi indexate cu un coeficient de inflatie de 4,6%

Taxele si impozitele locale din Capitala vor fi indexate in acest an, potrivit unui proiect pus in dezbatere publica pe site-ul Primariei, informeaza Profit. ro. Este vorba despre o indexare cu un coeficient de.

Dupa ce a anuntat ca se nscrie n cursa pentru Casa Alba, Bernie Sanders a strns 4 milioane de $ din donatii n primele 12 ore

Bernie Sanders, senatorul independent din Vermont a carui campanie prezidentiala din 2016 a relansat miscarea progresista si a ajutat la redefinirea imaginii Partidului Democrat, a intrat in cursa pentru Casa Alba din 2020, relateaza The Guardian.

Vntul puternic din Bucuresti a dobort mai multi copaci si stlpi / Mai multe masini au fost avariate

Mai multe masini au fost avariate, au cazut stalpi, copaci si panouri publicitare, vineri, in mai multe zone din Bucuresti si Ilfov, din cauza vantului puternic, potrivit reprezentantilor ISU Bucuresti Ilfov, relateaza Mediafax.

Cum a fost umilit Constantin, un biet batran cu handicap, in parcarea unui magazin Lidl din Bucuresti: Trei politisti s-au rugat degeaba sa fie lasat in pace. Lidl isi cere scuze

Un batran de 80 de ani a trecut prin momente extrem de neplacute in parcarea unui magazin Lidl din Bucuresti. Masina batranului ar fi fost blocata de reprezentatii firmei de paza care nu au fost indurati.

Un stomatolog din Bucuresti care abia isi poate controla miscarile este acuzat de un pacient ca i-a distrus dantura in urma unei operatii. Care este reactia medicului

Un stomatolog din Bucuresti este acuzat ca a nenorocit un pacient. Omul spune ca si-a pierdut aproape toti dintii, din cauza medicului care l-a operat desi abia isi poate controla mainile. Avocatul.

NISTOR, DNA: O copie a dosarului Tel Drum - trimisa Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie

O copie a dosarului Tel Drum, in care este vizat liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost transmisa Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie.

TAXE si IMPOZITE BUCURESTI. Cum se pot majora taxele si impozitele

O serie de impozite si taxe locale din Bucuresti ar urma sa fie majorate incepand cu anul 2020, conform unui proiect de hotarare supus dezbaterii publice pe site-ul Primariei Capitalei pmb. ro) pana la data de.

Traian Basescu: Alegerile parlamentare din Rep. Moldova au loc intr-un sistem electoral conceput sa REDUCA sansele partidelor pro-occidentale si unioniste

Votul pentru Partidul Socialistilor o formatiune pro-rusa) inseamna predarea la cheiea Republicii Moldova catre Moscova si oligarhia rusa, a spus fostul presedinte Traian Basescu, intr-o postare de pe.

Statiile care masoara calitatea aerului din Bucuresti arata aproape zilnic depasiri cu pna la 400% pentru poluarea cu praf. Ce NU a facut Primaria Capitalei n ultimii 10 ani

Statiile Ministerului Mediului care masoara poluarea aerului in Bucuresti arata aproape zilnic depasiri pentru poluarea cu praf PM10 si PM2,5) unde valorile maxim admise sunt depasite si de 2-3 ori. Datele sunt confirmate si de airly. ro, o retea de monitorizare independenta. in ultimii ani nu am stiut cu exactitate cat de poluat este aerul, deoarece reteaua de monitorizare a Ministerului Mediului nu functiona. Nici acum reteaua nu functioneaza pentru toti parametri. Chiar daca Romania risca sanctiuni drastice din partea Uniunii Europene, iar poluarea afecteaza dramatic sanatatea oamenilor, Primaria Capitalei nu a facut mare lucru in ultimii 10 ani pentru combaterea fenomenului.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 21 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,42 mg/l; pH 7,68; TURBIDITATE: 0,35. S2 - CLOR LIBER:0,41 mg/l; pH.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )