Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Corpului de Control din Ministerul Sanatatii, test negativ pentru COVID-19, la cateva zile dupa ce primul test a fost pozitiv

Antena3 Antena3,
Seful Corpului de Control din Ministerul Sanatatii, test negativ pentru COVID-19, la cateva zile dupa ce primul test a fost pozitiv

Constantin Dina, seful Corpului de Control al Ministerului Sanatatii, a fost testat negativ pentru COVID-19, dupa ce primul test arata ca este infectat cu coronavirus. Dupa testul pozitiv, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost si el testat, rezultatul fiind negativ. continuă pe Antena3

Seful Corpului de Control din Ministerul Sanatatii a fost testat pozitiv cu coronavirus

Seful Corpului de Control din Ministerul Sanatatii a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Directorul Directiei Control si Integritate din Ministerul Sanatatii, confirmat cu COVID-19. Ministrul a facut un nou test

Directorul Directiei Control si Integritate din cadrul Ministerului Sanatatii a fost depistat pozitiv la COVID-19, fiind internat in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Totodata, ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19.

Oficial din Ministerul Sanatatii, infectat cu coronavirus. Constantin Dina, fostul sef DSP Constanta, este seful Corpului de Control din Sanatate

In dimineata zilei de sambata, 4 aprilie, ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19.

Ministerul Sanatatii confirma primul deces in urma infectarii cu noul coronavirus in randul personalului medical

Un ambulantier in varsta de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean Suceava care era infectat cu noul coronavirus a murit, informeaza marti Ministerul Sanatatii, potrivit Agerpres.

Ministerul Sanatatii confirma primul deces in urma infectarii cu noul coronavirus in randul personalului medicali

Un ambulantier in varsta de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean Suceava care era infectat cu noul coronavirus a murit, informeaza marti Ministerul Sanatatii.

Nelu Tataru, testat negativ pentru Covid-19 dupa ce un secretar de stat din Ministerul Sanatatii s-a infectat cu coronavirusul - UPDATE

Ministrului Nelu Tataru i-a fost facut sambata dimineata un nou test pentru Covid-19, in conditiile in care un director din Ministerul Sanatatii a fost depistat pozitiv cu coronavirus, informeaza MS. 46 Tataru, a anuntat, ulterior, ca rezultatul sau la testul pentru COVID-19 este negativ.

Constantin Dina, director in Ministerul Sanatatii, depistat pozitiv la Covid-19

Directorului Directiei Control si Integritate din cadrul Ministerului Sanatatii, Constantin Dina, a fost depistat pozitiv la COVID-19 iar ministrului Nelu Tataru i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19.

Nelu Tataru: Un test negativ nu exclude aparitia bolii mai tarziu Ministrul Sanatatii, despre problemele din tara, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a subliniat luni seara, in direct pe B1 TV, ca fiecare localitate va avea dinamica ei in lupta cu pandemia de COVID-19, precizand ca evolutia situatiei tine.

CORONAVIRUS |Directorul Directiei Control si Integritate din cadrul Ministerului Sanatatii, testat pozitiv

Directorului Directiei Control si Integritate din cadrul Ministerului Sanatatii a fost infectat cu noul coronavirus, acesta fiind internat, in prezent, la Spitalul de Boli Infectioase Constanta, potrivit unei in.

La loc comanda! Ministerul Sanatatii recomanda purtarea mastilor

In contextul pandemiei de Covid-19, reprezentantii Ministerului Sanatatii recomanda sa purtam masti. Acestea nu ar fi complet inutile, sustin acum specialistii romani si nu numai ei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )