Libnet.ro
UNICEF

10:15

La loc comanda! Ministerul Sanatatii recomanda purtarea mastilor

Adevărul Adevărul,
La loc comanda! Ministerul Sanatatii recomanda purtarea mastilor

In contextul pandemiei de Covid-19, reprezentantii Ministerului Sanatatii recomanda sa purtam masti. Acestea nu ar fi complet inutile, sustin acum specialistii romani si nu numai ei. continuă pe Adevărul

De marti, purtarea mastilor de protectie devine obligatorie si in Bacau

Purtarea mastilor de protectie devine obligatorie incepand de marti si in Bacau. Se pot folosi esarfe, masti din panza sau orice alte tipuri de protectie care sa acopere nasul si gura.

Coronavirus: Un alt judet din Romania unde purtarea mastilor de protectie este obligatorie, de marti

Purtarea mastilor de protectie va fi obligatorie in judetul Bacau in toate spatiile publice, incepand de marti. O astfel de decizie a fost luata si de administratiile judetelor Maramures, Iasi, Galati si Valui.

Arad: Autoritatile judetene au decis ca este obligatorie purtarea mastilor in spatii publice

Autoritatile din judetul Arad au decis ca purtarea mastilor este obligatorie in spatiile publice, inclusiv in institutii sau magazine, fiind permisa si utilizarea celor textile, improvizate.

Seful Corpului de Control din Ministerul Sanatatii a fost testat pozitiv cu coronavirus

Seful Corpului de Control din Ministerul Sanatatii a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Ministerul Sanatatii a primit 18.000 de doze de medicament pentru pacientii infectati cu SARS-CoV-2!

Ministerul Sanatatii anunta ca a primit de la Sanofi Romania 18. 000 de cutii de Hidroxiclorochina, m.

Ministerul Sanatatii strica planurile primarului din sectorul 6: ce zice despre spalarea strazilor

Primarul din sectorul 6, intr-un demers heirupist, a spus ca va pulveriza apa oxigenata din elicopter ca sa curete strazile. Ministerul Sanatatii, pe de alta parte, a spus ca.

Orban, despre purtarea mastilor: in perioada actuala in care efectiv aceste masti nu se gasesc sau se gasesc la preturi foarte mari, nu poti impune o astfel de obligatie

Premierul Ludovic Orban considera ca nu poate fi impusa obligativitatea purtarii mastilor atata timp cat nu exista posibilitatea ca fiecare cetatean sa poate cumpara astfel de masti si acestea sa fie achizitionate la preturi decente.

Directorul Directiei Control si Integritate din Ministerul Sanatatii, confirmat cu COVID-19. Ministrul a facut un nou test

Directorul Directiei Control si Integritate din cadrul Ministerului Sanatatii a fost depistat pozitiv la COVID-19, fiind internat in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Totodata, ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19.

Oficial din Ministerul Sanatatii, infectat cu coronavirus. Constantin Dina, fostul sef DSP Constanta, este seful Corpului de Control din Sanatate

In dimineata zilei de sambata, 4 aprilie, ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19.

Constantin Dina, director in Ministerul Sanatatii, depistat pozitiv la Covid-19

Directorului Directiei Control si Integritate din cadrul Ministerului Sanatatii, Constantin Dina, a fost depistat pozitiv la COVID-19 iar ministrului Nelu Tataru i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )