Libnet.ro
UNICEF

08:45

Seful DIICOT, despre ancheta otravirii fostului ministru Doina Pana: Sunt mai multe versiuni de ancheta pe care procurorul de caz le analizeaza

Antena3 Antena3,
Seful DIICOT, despre ancheta otravirii fostului ministru Doina Pana: Sunt mai multe versiuni de ancheta pe care procurorul de caz le analizeaza

Seful DIICOT a vorbit, miercuri, despre dosarul in care fostul ministru Doina Pana acuza ca a fost otravita cu mercur. Felix Banila a confirmat ca s-a intocmit un dosar penalcu doua acuzatii extrem. continuă pe Antena3

Seful DIICOT, despre ancheta otravirii fostului ministru Doina Pana: Este un dosar in lucru, dar nu am alte noutati

Seful DIICOT a vorbit in premiera despre dosarul in care fostul ministru Doina Pana acuza ca a fost otravita cu mercur. Felix Banila a confirmat ca ancheta avanseaza rapid, dar nu poate oferi mai multe.

Seful DIICOT, despre dosarul Doinei Pana: Nu exista un suspect, dar au fost audiate multe persoane

Procurorul-sef DIICOT, Felix Banila, a anuntat, miercuri, ca a fost inceputa urmarirea penala in rem pentru constituire de grup infractional organizat si tentativa de omor dupa plangerea fostului ministru Doina Pana, precizand ca inca nu exista un suspect, dar ca au fost audiate multe persoane.

Liviu Dragnea, declaratie-bomba in cazul otravirii cu mercur a fostului ministru Doina Pana

Liviu Dragnea a afirmat, luni, ca nu are nimeni nicio idee in ce stadiu se afla ancheta in cazul otravirii cu mercur a fostului ministru al apelor si padurilor Doina Pana si ca in orice alta tata.

Seful DIICOT, detalii despre cazul Doinei Pana, care ar fi fost otravita cu mercur: Sunt cercetari pentru doua infractiuni/ Nu exista un suspect, au fost audiate mai multe persoane

Seful DIICOT, Felix Banila, spune ca in dosarul deschis de procurori in cazul Doinei Pana, care sustine ca a fost otravita cu mercur, nu exista inca un suspect, cercetarile sunt facute in rem si au fost audiate multe persoane.

DRAGNEA: La DIICOT exista o declaratie care vorbeste despre amenintari la adresa mea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea spune, in contextul informatilor referitoare la otravirea cu mercur a fostului ministru Doina Pana si la afimatiile Gabrielei Firea conform carora i s-a gasit o sarma in colon, ca la DIICOT exista o declaratie care vorbeste despre amenintari la adresa sa, dar nu crede ca se va intampla ceva cu acest dosar.

Dragnea: E un dosar la DIICOT, generat de o declaratie, despre cum functioneaza miscarile de strada, cine le finanteaza

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune, in contextul informatilor referitoare la otravirea cu mercur a fostului ministru Doina Pana si la afimatiile Gabrielei Firea conform carora i s-a gasit o sarma in colon, ca exista un dosar la DIICOT, generat de o declaratie, care vorbeste despre cum functioneaza miscarile de strada, cine le finanteaza si cum ajung milioane de euro in Romania pentru aceste proteste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )