Libnet.ro
UNICEF

18:15

Seful echipei de raspuns la criza de coronavirus din Sicilia, arestat pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Seful echipei de raspuns la criza de coronavirus din Sicilia, arestat pentru luare de mita

Coordonatorul echipei de raspuns la criza coronavirusului a fost arestat joi alaturi de alte noua persoane fiind suspectat de acte de coruptie si aranjare a unor licitatii in sectorul medical inainte sa fie numit in actuala functie, a anuntat politia siciliana, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Italia: Coordonatorul comitetului de urgenta anti-Covid din Sicilia, arestat pentru trucare de licitatii

Coordonatorul comitetului de urgenta pentru combaterea Covid din regiunea italiana Sicilia a fost arestat, joi, alaturi de alte noua persoane, fiind acuzat de coruptie si trucare a unor licitatii publice, a anuntat politia siciliana, potrivit Reuters.

Coronavirus: Ministrul sanatatii din Bolivia, arestat pentru nereguli in achizitionarea de aparate de ventilatie

Ministrul sanatatii din Bolivia, Marcelo Navajas, suspectat de coruptie in achizitionarea a 179 de aparate de ventilatie pentru bolnavi de COVID -19 de la o companie spaniola, a fost arestat, a declarat miercuri seful politiei boliviene, relateaza AFP, citata de Agerpres. El este retinut la sediul Fortei speciale de combatere a criminalitatii FELCC) din La Paz, a declarat comandantul acestei unitati, colonelul Ivan Rojas, la o zi dupa ce presedinta tarii, Jeanine Anez, a ordonat deschiderea unei anchete pentru posibil act de coruptie cu privire la aceasta achizitie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )