Libnet.ro
UNICEF

15:45

Seful IGP, Alexandru Pinzari, demis din functie de Guvernul Maia Sandu

Adevărul Adevărul,
Seful IGP, Alexandru Pinzari, demis din functie de Guvernul Maia Sandu

Seful Inspectoratului General de Politie, Alexandru Pinzari, a fost demis luni, 10 iunie, cu votul Cabinetului de ministri condus de Maia Sandu. continuă pe Adevărul

Alexandru Pinzari nu recunoaste Guvernul Maiei Sandu: Ministrul meu este ministrul Jizdan

Seful Inspectoratului General de Politie, Alexandru Pinzari, a dat de inteles ca ramane in subordinea Guvernului Pavel Filip si nu se va supune Guvernului Maiei Sandu, declarat neconstitutional de Curtea Constitutionala.

Seful CNA, Bogdan Zumbreanu, revocat din functie de deputatii PSRM-ACUM

Directorul Centrului National Anticoruptie CNA), Bogdan Zumbreanu, a fost revocat din functie sambata, 8 iunie, de catre deputatii PSRM si Blocului ACUM.

Republica Moldova, in colaps politic: Igor Dodon a fost suspendat din functie

In Republica Moldova, se adanceste haosul politic. Dupa evenimentele de sambata din Parlament, presedintele tarii a fost suspendat din functie. in tot acest context tensionat, Uniunea Europeana face apel la calm. Continua tensiunile politice in Republica Moldova, unde incertitudinea creste de la o ora la alta. Duminica dimineata, presedintele Igor Dodon a fost suspendat temporar [] .

UPDATE Republica Moldova, in colaps politic: Igor Dodon a fost suspendat din functie

In Republica Moldova, se adanceste haosul politic. Dupa evenimentele de sambata din Parlament, presedintele tarii a fost suspendat din functie. in tot acest context tensionat, Uniunea Europeana face apel la calm. ACTUALIZARE: Republica Moldova va organiza alegeri anticipate in septembrie, dupa cum a anuntat Pavel Filip, cel care conducea vechiul Guvern. Instabilitatea politica este extrem [] .

Gabriel Les il elibereaza din functie pe secretarul de stat al Departamentului pentru Armamente

Ministrul Apararii, Gabriel Les, l-a eliberat din functie pe Andrei Ignat, secretar de stat al Departamentului pentru Armamente, dupa ce analiza privind inzestrarea a aratat necesitatea relansarii si reenergizarii managementului, noteaza Mediafax. Propunerea lui Les a primit avizul premierului Viorica Dancila.

Directorul SIS, Vasile Botnari, demis din functie cu votul ACUM-PSRM

Directorul Serviciului de Informatii si Securitate a fost demis sambata, 8 iunie, cu voturile deputatilor ACUM si PSRM.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )