Libnet.ro
UNICEF

16:45

Seful IGPR: Infractionalitatea din perioada Sarbatorilor Pascale a scazut cu 17% fata de anul trecut

România Liberă România Liberă,
Seful IGPR: Infractionalitatea din perioada Sarbatorilor Pascale a scazut cu 17% fata de anul trecut

Infractionalitatea din perioada Sarbatorilor Pascale a scazut cu 17% fata de anul trecut si cu 10% f. continuă pe România Liberă

Seful Politiei Romane anunta primele masuri in cazul incidentelor violente din ultimele zile Liviu Vasilescu: Infractionalitatea din perioada sarbatorilor Pascale a scazut (VIDEO)

Seful Politiei Romane, chestor principal Liviu Vasilescu, a anuntat luni ca, in urma incidentelor violente care au avut loc in ultimele zile in tara, au fost arestate preventiv 4 persoane din Hunedoara, si au.

Programul oficiilor postale in perioada sarbatorilor pascale

Compania Nationala Posta Romana aduce la cunostinta clientilor sai ca programul de lucru al subunitatilor postale din mediul urban si rural va suferi modificari in perioada sarbatorilor pascale.

Reactia Politiei dupa violentele de Paste: Tuturor ne este greu. Avem capacitatea de a indeplini toate misiunile

Infractionalitatea din perioada Sarbatorilor Pascale a scazut cu 17% fata de anul trecut si cu 10% fata de 2018, a anunntat luni seful Politiei Romane, chestor principal Liviu Vasilescu. Seful Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale Alexandru Scurtu a precizat ca interventiile se desfasoara dupa doua principii: sunt graduale, iar forta e folosita proportional.

CORONAVIRUS. Peste 36.000 de angajati din MAI si MApN vor fi zilnic, la datorie, in perioada sarbatorilor de Pasti

Autoritatile anunta ca zeci de mii de forte de ordine vor fi prezente la datorie in perioada sarbatorilor Pascale, pentru a se respecta regulile impuse prin ordonante militare pe fondul pandemiei de.

Ludovic Orban - mesaj cu ocazia sarbatorilor pascale

Premierul Ludovic Orban a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia sarbatorilor pascale, afirmand ca invierea Domnului este sarbatorita in acest an intr-un fel total diferit de cum se intampla in fiecare an si ca oamenii trebuie sa stea acasa, nu pot merge la Biserica si nici la slujba de Paste.

Moment muzical de exceptie cu ocazia Sarbatorilor Pascale. 100 de artisti romani canta Hristos a inviat

100 de artisti romani au creat un moment de exceptie pentru toata tara, cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

Peste 36.000 de angajati ai MAI si 13 elicoptere vor fi la datorie in perioada sarbatorilor de Paste

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat ca peste 36. 000 de angajati vor fi la datorie in perioada Sarbatorilor, pentru a se asigura ca masurile sunt respectate. De asemenea, Inspectoratul General de Aviatie al MAI are pregatite pentru interventie 13 elicoptere.

Bautura care poate creste riscul infectarii cu COVID-19. Multi romani abuzeaza de ea in perioada sarbatorilor

Organizatia Mondiala a Sanatatii trage un semnal de alarma cu privire la un obicei de care multi oameni abuzeaza. Acestia atrag atentia consumului unor bauturi care afecteaza sistemul imunitar si recomanda consumul cu masura. Alcoolul, un factor de risc in infectarea cu COVID-19 Organizatia Mondiala a Sanatatii a Sanatatii contrazice mitul conform caruia alcoolul ar .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )