Libnet.ro
UNICEF

00:07

O fetita a fost internata in spital, dupa ce a cazut din masina aflata in mers. Dosar penal pe numele mamei sale

Antena3 Antena3,
O fetita a fost internata in spital, dupa ce a cazut din masina aflata in mers. Dosar penal pe numele mamei sale

Politistii din judetul Maramures au intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa pe numele unei femei din Baia Mare a carei fetita de trei ani a cazut din masina aflata in mers,. continuă pe Antena3

O fetita de trei ani a ajuns la spital, dupa ce a cazut din masina aflata in mers, din cauza ca nu era asigurata in scaun

O mama din Baia Mare s-a ales cu dosar penal, pentru vatamare corporala, dupa ce fiica sa, in varsta de trei ani, a cazut din masina aflata in mers, pentru ca nu era asigurata in scaunul special.

O copila de doar trei ani a cazut din masina in timpul mersului

O fetita de trei ani a cazut dn masina in timpul mersului. Micuta nu era fixata in scaunul special pentru copii si a reusit sa deschida portiera si a cazut.

Incident dramatic in Baia Mare. O fetita de numai trei ani a deschis portiera masinii si a cazut din mers

O fetita de numai trei ani a deschis portiera masinii in care se afla si a cazut pe carosabil. Accidentul a avut loc in Baia Mare, iar fetita se afla in masina cu mama ei, potrivit.

Au fost anuntate modelele nominalizate pentru titlul Masina Anului 2018 in Lume. Si Dacia Duster este pe lista

La Salonul Auto de la Frankfurt au fost anuntate cele peste 30 de modele nominalizate pentru premiul World Car of the Year, cel mai recent castigator fiind modelul Jaguar F-Pace. Si Duster se afla pe lista, organizatorii anuntand si modelele nominalizate pentru alte trei categorii: masini performante, ecologice si de oras.

Primele imagini cu Guru Bivolaru dupa iesirea din arest - VIDEO

Fondatorul Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut MISA), Gregorian Bivolaru, a fost eliberat conditionat din Penitenciarul Bistrita, dupa ce decizia data saptamana trecuta de judecatori nu a .

Guvernul ungar anunta ca isi va mentine pozitia privind cotele de refugiati si dupa alegerile din 2018

Guvernul ungar a respins, luni, o informatie aparuta in presa germana, potrivit careia premierul Viktor Orban ar putea fi deschis fata de o solutie de compromis in problema redistribuirii refugiatilor, dupa alegerile generale care vor avea loc anul viitor in Ungaria, scrie Agerpres, citand agentia MTI.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )