Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Jandarmeriei, anunt de ultima ora. S-a decis SOARTA JANDARMULUI filmat cand lovea protestatarii

B1 B1,
Seful Jandarmeriei, anunt de ultima ora. S-a decis SOARTA JANDARMULUI filmat cand lovea protestatarii

Anunt important al sefului Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos, cu privire la jandarmul filmat cand lovea protestatarii sambata seara, in Piata Universitatii. Sebastian Cucos a. continuă pe B1

Anunt de ultima ora al Gabrielei Firea. Ce document important a semnat Primarul General al Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a facut un anunt extrem de important privind construirea Spitalului Metropolitan. Edilul a initiat pe site-ul www. petitieonline. com, o petitie prin care se strang.

Seful Jandarmeriei: Jandarmul filmat cand lovea protestatarii sambata isi va continua activitatea in institutie pana la dovedirea vinovatiei. La DNA nu a facut nimic care sa incalce legea

Jandarmul care a fost filmat cand lovea protestatarii sambata seara, in Piata Universitatii, isi va continua activitatea pana cand i se va demonstra vinovatia, a declarat seful Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos. El a confirmat indirect ca este acelasi jandarm care l-a protejat pe Liviu Dragnea la DNA, cand acesta a fost la audieri, imbrancind jurnalistii, spunand ca atunci nu i-a fost aplicata cercetarea disciplinara pentru ca nu s-a dovedit ca a facut ceva gresit.

Anunt de ultima ora al Jandarmeriei. Ce mesaj le transmite protestatarilor

Scopul filtrelor instituite in zona exterioara Pietei Universitatii este unul preventiv pentru a descuraja eventuale acte de tulburare a ordinii publice, precizeaza Jandarmeria Romana, sambata,.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora privind deszapezirea in Bucuresti

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) a anuntat masurile de deszapezire pe care le-a intreprins incepand din dimineata zilei de luni. Astfel, operatorii de deszapezire din toate sectoarele.

Anunt de ultima ora despre starea de sanatate a Simonei Halep: Isi da toata silinta sa...

Simona Halep este accidentata si tatal ei a tinut sa vorbeasca despre ultimele informatii cu privire la starea de sanatate a fiicei sale. Cu siguranta va juca, dar este in recuperare.

Mihai Gadea, anunt de ultima ora pe Facebook

Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, Mihai Gadea, a postat un mesaj importat pe Facebook. Invitata emisiunii de duminica seara este premierul-desemnat al Romaniei, Viorica.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )