Libnet.ro
UNICEF

17:00

Anunt de ultima ora al Gabrielei Firea. Ce document important a semnat Primarul General al Capitalei

B1 B1,
Anunt de ultima ora al Gabrielei Firea. Ce document important a semnat Primarul General al Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a facut un anunt extrem de important privind construirea Spitalului Metropolitan. Edilul a initiat pe site-ul www. petitieonline. com, o petitie prin care se strang. continuă pe B1

Seful Jandarmeriei, anunt de ultima ora. S-a decis SOARTA JANDARMULUI filmat cand lovea protestatarii

Anunt important al sefului Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos, cu privire la jandarmul filmat cand lovea protestatarii sambata seara, in Piata Universitatii. Sebastian Cucos a.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora privind deszapezirea in Bucuresti

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) a anuntat masurile de deszapezire pe care le-a intreprins incepand din dimineata zilei de luni. Astfel, operatorii de deszapezire din toate sectoarele.

Mesajul Gabrielei Firea pentru manifestantii din Bucuresti: Sunt de acord cu toate formele de protest, DAR TREBUIE SA...

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, si-a exprimat luni seara punctul de vedere cu privire la repetatele proteste antiguvernamentale care au loc in Bucuresti. Ea aafirmat ca este de acord cu .

USR ii solicita Gabrielei Firea sa puna in dezbatere publica bugetul Capitalei pentru anul 2018

USR Bucuresti ii solicita primarului Gabriela Firea sa respecte legea si sa puna in dezbatere publica proiectul de buget al Capitalei pe 2018, spunand ca a depasit termenul legal in care ar fi trebuit sa faca asta.

Anunt de ultima ora despre starea de sanatate a Simonei Halep: Isi da toata silinta sa...

Simona Halep este accidentata si tatal ei a tinut sa vorbeasca despre ultimele informatii cu privire la starea de sanatate a fiicei sale. Cu siguranta va juca, dar este in recuperare.

Mihai Gadea, anunt de ultima ora pe Facebook

Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, Mihai Gadea, a postat un mesaj importat pe Facebook. Invitata emisiunii de duminica seara este premierul-desemnat al Romaniei, Viorica.

Anunt de ultima ora al Jandarmeriei. Ce mesaj le transmite protestatarilor

Scopul filtrelor instituite in zona exterioara Pietei Universitatii este unul preventiv pentru a descuraja eventuale acte de tulburare a ordinii publice, precizeaza Jandarmeria Romana, sambata,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )