Libnet.ro
UNICEF

13:15

Seful Peugeot-Citroen spune ca intrarea pe cat mai multe piete non-europene este de baza pentru redresarea Opel

Hotnews Hotnews,
 Seful Peugeot-Citroen spune ca intrarea pe cat mai multe piete non-europene este de baza pentru redresarea Opel

Carlos Tavares, seful Peugeot-Citroen, spune ca exportul masinilor Opel in cat mai multe piete din afara Europei reprezinta una dintre strategiile cheie pentru redresarea marcii cumparata cu 2,2 miliarde euro. Conforrm acordului, masinile Opel nu pot intra in anumite piete in care General Motors este foarte puternica, insa modelele dezvoltate in comun de cele doua grupuri sunt exceptate. continuă pe Hotnews

Peugeot Citroen preia Opel pe 2,2 miliarde euro

Producatorul auto francez PSA Peugeot Citroen a decis sa achizitioneze Opel, divizia europeana a companiei americane General Motors Co. GM), intr-o tranzactie evaluata la 2,2 miliarde de euro.

BREAKING NEWS: GM pleaca din Europa dupa 88 de ani. PSA Peugeot-Citroen cumpara Opel si Vauxhall

SA Peugeot-Citroen si GM au anuntat incheierea negocierilor, grupul francez preluand Opel si Vauxhall contra unei sume de 2. 2 miliarde de euro.

Grindeanu, despre Europa cu mai multe viteze: M-am intalnit cu domnul Iohannis. Avem un punct de vedere comun

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre pozitia Romaniei la Consiliul European si ca au ajuns la un punct de vedere comun. Anterior, seful statului a anuntat ca este impotriva ideii unei Europe cu mai multe viteze.

In anul 2016 au fost terminate 52.206 locuinte, mai multe cu circa 5.200 fata de anul 2015

In anul 2016 au fost terminate 52206 locuinte, in crestere cu 5222 locuinte, fata de anul 2015, a anuntat miercuri Statistica. Cele mai multe 53. 4%) s-au livrat in mediul urban, mai aata datele INS. Repartitia pe fonduri de finantare a locuintelor terminate arata ca in 2016 a crescut numarul locuintelor realizate din fonduri private cu 5291 locuinte), in vreme ce numarul locuintelor realizate din fonduri publice a scazut cu 69 locuinte. Cele mai multe locuinte s-au construit in Nord - Vest +2491 locuinte), Nord-Est +1262), Sud-Est +979), Vest +694), Centru +535) si Sud-Muntenia +379). Scaderi s-au inregistrat in regiunile de dezvoltare Bucuresti - Ilfov -1060 locuinte) si Sud- Vest Oltenia -58), mai arata oficialii INS.

Subiectul Europei cu mai multe viteze se amana pana ce trec alegerile |ANALIZA DW

Subiectul Europei cu mai multe viteze este abia la inceputul dezbaterii sale si genereaza controverse, dar nu se va lua nicio decizie in cursul acestui an din cauza alegerilor care se pregatesc in Olanda, Franta si Germania, releva o analiza publicata de Deutsche Welle.

Klaus Iohannis: Europa cu mai multe viteze nu este buna, nu ajuta pe nimeni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca ideea unei Europe cu mai multe viteze nu este una buna si nu ii este de folos nimanui. intrebat, la finalul sedintei de bilant a Ministerului.

Germania, Franta, Spania si Italia vor UE cu mai multe viteze (VIDEO)

Liderii celor mai puternice state din Uniunea Europeana, Franta, Germania, Spania si Italia au decis luni, in cadrul unui mini-summit care a avut loc la Paris ca Europa trebuie sa aiba mai multe viteze,.

Germania, Franta, Spania si Italia au decis sa impuna o Uniune Europeana cu mai multe viteze (VIDEO)

Liderii celor mai puternice state din Uniunea Europeana, Franta, Germania, Spania si Italia au decis luni, in cadrul unui mini-summit care a avut loc la Paris ca Europa trebuie sa aiba mai multe viteze,.

Liderii primelor patru puteri din UE traseaza modelul unei Europe cu mai multe viteze, in care unele state vor avansa mai repede decat altele

Liderii francez, german, spaniol si italian au pledat luni, cu prilejul unui mini-summit desfasurat la Paris, pentru o Europa cu mai multe viteze care sa permita unora dintre statele membre sa avanseze mai rapid decat celelalte.

Mai multe vase militare iraniene au amenintat o grupare navala a SUA si a Marii Britanii in Stramtoarea Ormuz

Mai multe vase ale Gardienilor Revolutiei armata) din Iran s-au apropiat amenintator de o grupare navala formata dintr-un vas american si trei nave britanice, in Stramtoarea Ormuz.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )