Libnet.ro
UNICEF

23:15

Seful PNL Buzau, care era candidat al partidului pentru primarie, a trecut la Pro Romania

Adevărul Adevărul,
Seful PNL Buzau, care era candidat al partidului pentru primarie, a trecut la Pro Romania

Seful organizatiei municipale PNL Buzau Constantin Ionescu a anuntat luni seara pe Facebook ca nu pot fi moneda de schimb si ca se inscrie in Pro Romania. Acesta este nemultumit de liderul organizatiei judetene PNL Buzau, Cristi Romanescu, pe care il acuza dea intelegeri subterane cu PSD. continuă pe Adevărul

Liberalii pierd un candidat important pentru alegerile locale

Presedintele organizatiei municipale PNL Buzau, Constantin Bebe Ionescu, trece la PRO Romania. Acesta era si candidatul desemnat de PNL Buzau pentru a ocupa fotoliul de primar.

Faze tari: Romanul din Buzau care a facut din Dacia Logan o masina chiar spectaculoasa; Descoperirea unui craniu strivit al unui Neanderthal ar putea schimba perspectiva asupra evolutiei omului

Muzeul Brukenthal are doi angajati cu blana, care ajuta departamentul de marketing. Daca aveti in plan sa vizitati. FOTO Ce sunt vulcanii de gheata aparuti pe Lacul Michigan. Un fenomen neobisnut a avut.

Care era amenda maxima pe care o putea primi Andreea Antonescu pentru apelul fals la 112

Andreea Antonescu putea primi o amenda maxima de 5. 000 de lei pentru ca a apelat abuziv numarul 112, reclamand ca este sechestrata in apartament.

Piesele Romaniei pentru Eurovision. Care va fi aleasa pentru Roxen?

Au fost decise cele cinci piese interpretate de Roxen din care juriul si publicul o va alege pe cea care ne va reprezenta tara la concursul Eurovision din luna mai. Iata cum suna .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )