Libnet.ro
UNICEF

11:15

Seful Politiei Capitalei a ajuns la casa lui Emi Pian. Mobilizare fara precedent a Politiei la casa liderului clanului

Antena3 Antena3,
Seful Politiei Capitalei a ajuns la casa lui Emi Pian. Mobilizare fara precedent a Politiei la casa liderului clanului

Mobilizare fara precedent a politiei la casa interlopului Emi Pian. Fortele de ordine au inconjurat locul si nu mai lasa pe nimeni sa intre. Acum, la capataiul liderului de clan este numai familia, dupa ce ieri s-au perindat sute de oameni. Chiar si seful Politiei Capitalei, Bogdan Berechet a ajuns la fata locului. continuă pe Antena3

Bogdan Berechet, seful politiei Capitalei, anunta dispozitive speciale de mascati si jandarmi dupa uciderea liderului clanului Duduianu: Avem capacitatea de a gestiona astfel de situatii

Seful Politiei Capitalei, Bogdan Berechet, a anuntat, marti, instituirea unor dispozitive speciale de politisti de ordine publica, mascati si jandarmi in urma uciderii liderului clanului Duduianu, Emi Pian.

Florin Salam, in casa lui Emi Pian. Ce s-a intamplat chiar azi noapte

Florin Salam a fost azi-noapte in casa lui Emi Pian si a cantat pentru rudele indoliate, desi este in proces cu Duduienii. Acestia l-ar fi extorcat pe el si pe Nicolae Guta de suma de 100000 de euro. Florin Salam, acasa la Emi Pian. Ce s-a intamplat marti noapte in locuinta interlopului Manelistul Florin Salam .

Seful Politiei Capitalei anunta dispozitive speciale de mascati si jandarmi dupa uciderea unui interlop

Seful Politiei Capitalei, Bogdan Berechet, a anuntat, marti, instituirea unor dispozitive speciale de politisti de ordine publica, mascati si jandarmi in urma uciderii liderului clanului Duduianu.

Ce se intampla acum la casa lui Emi Pian. Jale si razbunare! Sute de oameni s-au adunat acolo!

Jale si razbunare - asta promit cei din clanul Duduienilor dupa moartea lui Emi Pian. Rudele interlopului au ridicat trupul de la Medicina Legala si se pregatesc de priveghi.

Marcel Vela, despre inghesuiala de la priveghiul lui Emi Pian: S-au dat amenzi, dar Politia nu poate intra intr-o casa fara aprobarea celui care decide in zona penala (VIDEO)

Desfasurare de forte la casa lui Emi Pian, fostul sef al clanului Duduienilor, ucis in urma cu cateva zile. Politia si Jandarmeria a impanzit zona si au montat si garduri exact ca la un protest pentru a.

EXCLUSIV VIDEO Ce mesaj a aparut pe gardul casei lui Emi Pian. Ce se intampla acum la palatul de langa Penitenciarul Rahova

Clanul Duduianu trece prin momente grele dupa ce un membru important a decedat tragic. Emi Pian, fiul lui Nicolae Duduianu, a fost injunghiat in timpul unui joc de barbut, in noaptea de luni spre marti. Astfel, la casa lui Emi Pian sunt asteptati multi oameni din lumea interlopa pentru a prezenta condoleante si pentru a .

Amenzi la priveghiul interlopului Emi Pian. Sute de oameni fara masca de protectie

Politistii au dat zeci de amenzi, in aceasta dupa-amiaza, oamenilor prezenti la casa interlopului Emi Pian, acolo unde familia a organizat un priveghi, dupa ce trupul neinsufletit al liderului Duduienilor a fost adus acasa.

L-au gasit pe criminalul lui Emi Pian. Ce se intampla acum. Detalii de ultima ora

Clanul lui Emi Duduianu, interopul mort la o partida de barbut, este in alerta dupa anuntul potrivit caruia cel care l-ar fi injunghiat a fost dus la audieri la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei. L-au gasit pe asasinul lui Emi Pian. Ce se intampla acum cu el. Ultimele detalii Suspectul de crima ar fiCiprian .

De ce a fost omorat, de fapt, Emi Pian. Razboiul interlopilor din Romania

Asa cum va relatam in aceasta dimineata intr-un alt material, azi-noapte, in sectorul 6 al Capitalei a avut loc o incaierare intre doua clanuri de interlopi periculosi, soldat cu decesul unuia din membrii clanului Duduianu, Emi Pian, in varsta de 39 de ani. Emi Pian era seful unuia dintre cele mai periculoase si influente clanuri .

Ce secret incredibil a avut Emi Pian. A facut anuntul fix inainte sa moara

Emi Pian a avut un secret teribil. Interlopul a facut anuntul chiar inainte sa moara. Decesul lui Emi Pian, seful clanului Duduianu din Bucuresti, a fost declarat dupa ce un clan rival s-a napustit asupra lui dupa un joc de barbut. Secretul incredibil al lui Emi Pian. A facut anuntul inainte sa decedeze Interlopul Emi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )