Libnet.ro
UNICEF

11:16

Ce se intampla acum la casa lui Emi Pian. Jale si razbunare! Sute de oameni s-au adunat acolo!

Antena3 Antena3,
Ce se intampla acum la casa lui Emi Pian. Jale si razbunare! Sute de oameni s-au adunat acolo!

Jale si razbunare - asta promit cei din clanul Duduienilor dupa moartea lui Emi Pian. Rudele interlopului au ridicat trupul de la Medicina Legala si se pregatesc de priveghi. continuă pe Antena3

Florin Salam, in casa lui Emi Pian. Ce s-a intamplat chiar azi noapte

Florin Salam a fost azi-noapte in casa lui Emi Pian si a cantat pentru rudele indoliate, desi este in proces cu Duduienii. Acestia l-ar fi extorcat pe el si pe Nicolae Guta de suma de 100000 de euro. Florin Salam, acasa la Emi Pian. Ce s-a intamplat marti noapte in locuinta interlopului Manelistul Florin Salam .

EXCLUSIV Unde se afla acum criminalul lui Emi Pian. Toti il credeau la politie, dar adevarul este cu totul altul. De ce s-a tinut secret

Despre interlopul Ciprian Napy, cel care l-a ucis pe liderul clanului Duduianu, s-a spus ca ar fi la politie, acolo unde da declaratii. in realitate, acesta este internat la un Spitalul din Capitala, iar starea sa este una precara. Impact. ro va prezinta informatii in exclusivitate. S-a aflat unde este Ciprian Napy! S-a auzit ca este .

EXCLUSIV VIDEO Ce mesaj a aparut pe gardul casei lui Emi Pian. Ce se intampla acum la palatul de langa Penitenciarul Rahova

Clanul Duduianu trece prin momente grele dupa ce un membru important a decedat tragic. Emi Pian, fiul lui Nicolae Duduianu, a fost injunghiat in timpul unui joc de barbut, in noaptea de luni spre marti. Astfel, la casa lui Emi Pian sunt asteptati multi oameni din lumea interlopa pentru a prezenta condoleante si pentru a .

Amenzi la priveghiul interlopului Emi Pian. Sute de oameni fara masca de protectie

Politistii au dat zeci de amenzi, in aceasta dupa-amiaza, oamenilor prezenti la casa interlopului Emi Pian, acolo unde familia a organizat un priveghi, dupa ce trupul neinsufletit al liderului Duduienilor a fost adus acasa.

L-au gasit pe criminalul lui Emi Pian. Ce se intampla acum. Detalii de ultima ora

Clanul lui Emi Duduianu, interopul mort la o partida de barbut, este in alerta dupa anuntul potrivit caruia cel care l-ar fi injunghiat a fost dus la audieri la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei. L-au gasit pe asasinul lui Emi Pian. Ce se intampla acum cu el. Ultimele detalii Suspectul de crima ar fiCiprian .

Durere fara margini la vila Duduienilor. Ce se intampla chiar acum cu trupul neinsufletit al lui Emi Pian

Drama familiei Duduianu inca nu s-a terminat, avand in vedere ca astazi trupul neinsufletit al fostului lider de clan, Emi Pian, a fost adus de la morga acasa. Deja membrii familiei si prietenii s-au adunat, inca de ieri, la locuinta acestuia din Rahova. Vila Duduienilor impanzita de familie si prieteni in ultimele 24 de ore .

Florin Salam, piesa dupa moartea lui Emi Pian. Dedicatia a strans un numar record de vizualizari

Florin Salam a lansat o melodie dedicata mortii lui Emi Pian. Melodia este una de jale si se numeste Intru tanar in pamant. Dedicatia muzicala, care a fost postata pe Youtube, a strans un numar record de vizualizari. Florin Salam, piesa dupa uciderea lui Emi Pian. Dedicatia, numar record de vizualizari Manelistul Florin Salam a .

VIDEO Durere fara margini, in curtea casei lui Emi Pian. Ce s-a intamplat cand a ajuns sicriul

Jale mare, miercuri, in curtea lui Emi Pian. Siciriul cu trupul neinsufletit al interlopului a ajuns acasa pentru priveghi. Curtea celui care a murit dupa ce a fost injunghiat la un joc de barbut s-a umplut de sute de oameni imbracati in negru, familie, prieteni apropiati, dar si multi curiosi care au vrut sa traiasca .

EXCLUSIV Ce se intampla acum cu parintii lui Ciprian Napy. Masura extrema la care au recurs de frica Duduienilor: Unul nu mai ramane in viata!

In timp ce familia astepta acasa trupul neinsufletit al lui Emi Pian, interlopul care a avut parte de o moarte violenta, familia criminalului era scoasa pe furis din tara, de frica razbunarii clanului Duduianu. Represalii se pare ca au avut loc imediat dupa crima. Casa unuia dintre liderii clanului Rinu a luat foc din senin.

Ultimul mesaj al interlopului ucis, Emi Pian: Intra lumea peste noi in casa, ne bate si ...

Temutul Emi Pian a fost executat in stil mafiot pe o strada din Sectorul 6. Faptasul ar fi membrul unui clan rival. Emi Pian era unul dintre cei mai temuti lideri interlopi din Capitala si avea 39 de ani. Acesta era cunoscut pentru santaj, camata, proxenetism si trafic de droguri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2274 seconds )