Libnet.ro
UNICEF

20:45

Seful Politiei, detalii de ultima ora despre cazul politistului ucis din Timis

Antena3 Antena3,
Seful Politiei, detalii de ultima ora despre cazul politistului ucis din Timis

Seful Politiei isi incalca promisiunea. Nu a dat nicio explicatie despre operatiunea in care un politist din Timis a fost impuscat mortal de un infractor periculos, dar totusi a facut cateva precizari i. continuă pe Antena3

Berbeceanu, despre cazul politistului impuscat: Interesul este ca politia sa fie usor de controlat

La 72 de ore de la uciderea subofiterului Cristian Amariei ministrul de Interne Carmen Dan este in continuare pusa la zid pentru faptul ca nu si-a facut timp sa doteze Politia desi ar fi avut bani daca ar fi aleas ca in locul gazelor lacrimogene folosite la 10 august sa fi cumparat veste antiglont.

Avocatul Poporului cere verificari in cazul politistului impuscat mortal in Timis

Avocatul Poporului cere Politiei Romane sa comunice daca au fost dispuse verificari in cazul politistului din Timis impuscat mortal de un barbat urmarit si daca s-au constatat disfunctionalitati in organizarea misiunii. De asemene, IGPR ar trebui sa precizeze daca agentii de politie implicati in misiune au fost instruiti cu privire la obiectul misiunii, daca au fost informati in legatura cu gradul de periculozitate si daca au fost dotati corespunzator in vederea indeplinirii misiunii cu succes si in siguranta.

Seful Politiei Romane: Actiunea politistilor de la Timis, in care un subofiter a fost impuscat, a fost deficitara si defectuoasa

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat, miercuri, ca a fost deschisa o ancheta privind modul in care au actionat politisti din Timis pentru prinderea lui Ionel Marcel Lepa, barbatul care a impuscat mortal un politist, la Recas, precizand ca interventia a fost deficitara si defectuoasa. Reamintim ca politistul ucis a fost trimis in misiune fara o vesta antiglont si inarmat cu un pistol Carpati din anii 70.

Calcule de ultima ora pentru daramarea Guvernului. Orban: Mai avem nevoie de 30 de voturi

Calcule de ultima ora pentru daramarea Guvernului. Ludovic Orban, liderul liberalilor,a declarat ca ar mai fi nevoie de 30 de voturi pentru sustinerea motiunii. Mai avem nevoie de 30 de.

Seful Politiei Romane, noi detalii despre criminarul din Timis: Vom finaliza ancheta

Inspectorul general al Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat miercuri ca dupa finalizarea anchetei va aduce toate informatiile legate de desfasurarea anchetei in cadrul decesului politistului. Avem o.

Seful Politiei Romane, noi detalii despre criminalul din Timis: Vom finaliza ancheta

Inspectorul general al Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat miercuri ca dupa finalizarea anchetei va aduce toate informatiile legate de desfasurarea anchetei in cadrul decesului politistului. Avem o.

Detalii socante legate de ucigasul politistului din Timis. Cu doar un an in urma, a comis un jaf si i-a atacat pe politisti

Noi detalii socante despre ucigasul politistului din Timis. Se pare ca barbatul a comis un jaf in anul 2014 la gospodaria unor oameni din localitatea Belint. Agresorul a fost surprins cand a intrat.

Seful Sindicatului Politistilor, Dumitru Coarna, despre pistolul Carpati: Mai repede il folosesti pe post de piatra

Presedintele Sindicatului National al Politistilor crede ca pistoalele Carpati, aflate in dotarea politistilor, trebuie schimbate. Dumitru Coarna a participat, joi, alaturi de peste o mie de persoane, la inmormantarea politistului impuscat din Timis, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2436 seconds )