Libnet.ro
UNICEF

17:15

Detalii socante legate de ucigasul politistului din Timis. Cu doar un an in urma, a comis un jaf si i-a atacat pe politisti

Antena3 Antena3,
Detalii socante legate de ucigasul politistului din Timis. Cu doar un an in urma, a comis un jaf si i-a atacat pe politisti

Noi detalii socante despre ucigasul politistului din Timis. Se pare ca barbatul a comis un jaf in anul 2014 la gospodaria unor oameni din localitatea Belint. Agresorul a fost surprins cand a intrat. continuă pe Antena3

Ucigasul politistului din Timis a fost prins. Informatii exclusive si imagini socante de la operatiunea capturarii - VIDEO

Ucigasul politistului din Timis a fost prins. Ranit si inarmat, se ascundea in casa unui prieten, la sapte kilometri de locul crimei care a indoliat Politia. La brau tinea pistolul cu care l-a.

Ucigasul politistului din Timis, capturat. Era la un pas sa ucida din nou. Cum a fost gasit

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, pe o retea de socializare, un mesaj despre prinderea recidivistului din Timis. Acesta a ucis, in cursul zilei de duminica, un politist. Acum, foarte aproape de a comite o alta fapta teribila. Cum s-a petrecut totul? Ucigasul din Timis, prins in fapt de politisti Ionel Marcel Lepa a fost prins [] .

Interlopul Marcel Lepa, ucigasul politistului din Timis, va fi externat. Unde va fi incarcerat asasinul

Ucigasul politistului din Timis, interlopul Ionel Mircea Lepa, umreaza sa fie externat si transferat in arest. Lepa a fost operat pentru a i se scoate cele doua gloante trase de politisti, in umar si.

Rasturnare de situatie. Ce a patit barbatul la care a innoptat ucigasul politistului din Timis

Un barbat de 31 de ani, la care a innoptat Marcel Lepa, ucigasul politistului din Izvin, a fost retinut de politisti miercuri seara, pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru lovire si alte violente si pentru.

MAI, dupa ce ucigasul politistului din Timis a fost prins: Nu poate sterge durerea imensa provocata de pierderea colegului

Ministerul Afacerilor Interne a transmis un mesaj dupa ce criminalul politistului din Timis a fost prins. Prinderea lui nu poate sterge durerea imensa provocata de pierderea colegului nostru, Cristian.

Detalii noi despre asasinul politistului din Timis. S-au gasit urme de sange in casa in care s-ar fi ascuns criminalul

Imagini cu casa in care se banuieste ca s-ar fi ascuns asasinul politistului din Timis. Fortele Speciale au descins in urma cu putin timp la casa respectiva aflata la doar cativa kilometri departare de.

Ucigasul politistului din Timis va fi externat. Ce risca acesta

Ucigasul politistului a fost operat si va fi externat joi. Barbatul este inca in spital, sub paza strica 24 de ore din 24. Acesta este in continuare pe perfuzii. Barbatul a fost supus une.

Ucigasul politistului din Timis a fost prins

Ionel Marcel Lepa, barbatul care a impuscat un politist din Timis, in timpul unei misiuni, a fost prins in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 4. 45 in casa bunicii unui prieten de-al sau din localitatea Remetea Mare.

Surse: Criminalul politistului din Timis a fost dus la spital si va fi operat

Ucigasul politistului din Timisa fost prins in aceasta dimineata, intr-o operatiune a fortelor speciale. Anchetatorii au primit un pont ca se afla in casa unei rude, care fusese verificata.

Reactia lui Marian Godina, dupa prinderea ucigasului politistului din Timis. A devenit virala

Marian Godina, cunoscut pentru relatia transparenta pe care o are cu cetatenii, urmaritori ai acestuia in mediul online, a publicat un mesaj pe o retea de socializare, dupa prinderea ucigasului politistului din Timis. Marian Godina, reactie surprinzatoare dupa prinderea infractorului Lepa Din pacate, nu a opus rezistenta, a fost mesajul lui Marian Godina, insotit de [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )