Libnet.ro
UNICEF

15:00

Seful Politiei din Bucuresti a comis-o grav. Documentul care arata marea greseala

Playtech Playtech,
Seful Politiei din Bucuresti a comis-o grav. Documentul care arata marea greseala

Seful Politiei Capitalei a admis ca a gresit in ceea ce priveste declaratia sa de avere, dupa ce in presa s-a scris despre informatiile contradictorii oferite de Bogdan Berechet. Mai multe detalii despre eroare, in continuare. Seful Politiei Capitalei a admis ca a comis-o Recent, seful Politiei Capitalei a fost pus intr-o situatie delicata, dupa . continuă pe Playtech

Seful Politiei din Eforie, acuzat de DNA ca lua spaga ca sa permita comertul clandestin pe plajele din statiune

Procurorii DNA Constanta l-au pus sub control judiciar timp de 60 de zile pe seful Politiei Eforie, Cornel Gabriel Coteanu, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita in forma continuata si instigare la abuz in serviciu, potrivit unui comunicat DNA, relateaza G4media.

Seful Politiei din Eforie, acuzat de DNA ca lua spaga ca sa permita comertul clandestin pe plaja

Procurorii DNA Constanta l-au pus sub control judiciar timp de 60 de zile pe seful Politiei Eforie, Cornel Gabriel Coteanu, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita in forma continuata si instigare la abuz in serviciu, potrivit unui comunicat DNA, relateaza G4media.

Seful Politiei Eforie, mita de 300 de lei pe zi pentru a tolera comertul clandestin pe plaja? banii, incasati in anumite zile, chiar langa sediul Politiei - DNA

Seful Politiei orasului Eforie este cercetat pentru luare de mita si instigare la abuz in serviciu, fiind acuzat de procurorii DNA ca percepea mita de 300 de lei pe zi pentru a tolera comertul clandestin pe plaja. Potrivit procurorilor, banii ii erau dati in zile stabilite, chiar in imediata apropiere a sediului Politiei Eforie.

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, si-a dat demisia dupa ce a avut o intilnire cu interlopii

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, si-a anuntat, marti, demisia din functia de inspector genera.

Seful Politiei Romane a demisionat in urma scandalului generat de intalnirea cu interlopii Clanului Duduianu: Am constatat un atac mediatic

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, a anuntat, marti dupa-amiaza, ca se retrage din functie, in urma scandalului iscat de intalnirea lui si a altor ofiteri de rang inalt din IGPR cu interlopii din Clanul Duduianu, in noaptea de 8 spre 9 august.

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, si-a anuntat demisia

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ca demisioneaza din functie.

Seful Politiei Eforie, plasat sub control judiciar: Este acuzat ca a primit 300 de leizi mita ca sa permita comertul clandestin pe plaja

Seful Politiei Eforie, Cornel Gabriel Coteanu, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzat de luare de mita in forma continuata si instigare la abuz in serviciu, transmite Directia.

Seful Politiei Eforie lua mita de 300 leizi, ca sa nu isi indeplineasca atributiile de serviciu

Seful Politiei orasului Eforie este cercetat de DNA pentru luare de mita si instigare la abuz in serviciu. Inculpatul ar fi luat bani pentru a tolera comertul clandestin pe plaja. Procurorii DNA Constanta au dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

Vali Vijelie, despre petrecerea de la mare: Seful politiei era cu mine, beam un sprit. Ar fi vorba de adjunctul Politiei Navodari. IPJ Constanta a deschis o ancheta (VIDEO)

Inca o controversa in jurul Politiei Romane. Proaspat amendat pentru ca a sustinut un concert in plina pandemie, fara respectarea regulilor de protectie, manelistul Vali Vijelie face afirmatii.

Vali Vijelie amendat pentru tulburarea linistii pe litoral: Unde e vina mea? Si seful politiei era cu mine la masa

Manelistul a oferit informatii inedite despre seara in care a fost amendat cu 1. 000 de lei pentru tulburarea linistii pe litoral. Invitat la Vorbeste Lumea, Vali Vijelie a spus ca a stat la aceeasi masa cu oamenii legii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )