Libnet.ro
UNICEF

21:00

Seful Politiei Locale Alba Iulia, urmarit penal dupa ce ar fi condus masina instutiei cu alcoolemie de5,68 g

Adevărul Adevărul,
Seful Politiei Locale Alba Iulia, urmarit penal dupa ce ar fi condus masina instutiei cu alcoolemie de5,68 g

Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia confirma, oficial, ancheta deschisa pe numele sefului Politiei Locale, Daniel Ilcu, pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice. continuă pe Adevărul

Banda periculoasa de hoti, judecata la Alba Iulia pentru 5 spargeri cu prejudiciu de aproape 170.000 de lei

Cinci barbati sunt judecati la Alba Iulia pentru furt, dupa ce au jefuit cinci persoane juridice sau fizice, prejudiciul fiind de aproape 170. 000 de lei.

Audit la Primaria Alba Iulia, realizat de cea mai mare companie din lume, pentru lipsa de organizare a angajatilor

Cei aproape 800 de angajati ai Primariei municipiului Alba Iulia vor fi supusi in urmatoarele doua luni unui audit extern.

Alba Iulia a ajuns din nou la incidenta de scenariu rosu. Autoritatile mai asteapta 72 de ore pentru a lua masuri

Incidenta COVID pentru municipiul Alba Iulia a urcat din nou in ultimele zile si a ajuns marti, 12 ianuarie, din nou la rata de 3 cazuri la mia de locuitori, ceea ce implica scenariul rosu.

Dosarul penal al directorului DSP Alba. Judecatoria Deva restituie pentru a doua oara rechizitoriul la Parchet

Rechizitoriul dosarului de delapidare, in care printre inculpati se afla si directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, ar urma sa se intoarca din nou la procurorii de la Blaj.

Tentativa de talharie pentru 10 lei. Un tanar de 20 de ani s-a ales cu cazier penal dupa o agresiune de noapte

Un tanar in varsta de 20 de ani din Aiud a fost condamnat la inchisoare cu suspendare dupa savarsirea unei infractiuni de tentativa la talharie.

Criminal celebru din anii 90, refuzat la liberare dupa 21 de ani de inchisoare. Povestea jafului armat de la Alba Iulia

Unul dintre cei mai celebri criminali din Alba a primit al patrulea refuz in ceea ce priveste liberarea conditionata, dupa aproape 21 de ani de inchisoare. Aurel Oltean, autorul unui jaf armat in aprilie 1999, se afla incarcerat de mai multi ani la Penitenciarul Deva.

Liviu Dragnea, urmarit penal de DNA in dosarul vizitei in SUA la instalarea lui Donald Trump

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat joi seara inceperea urmaririi penale a fostului lider PSD Liviu Dragnea, pentru trafic de influenta si folosirea influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite, in dosarul vizitei pe care a facut-o in Statele Unite in 2017, la ceremoniile de instalare a lui Donald Trump la casa Alba. in prezent, Liviu Dragnea este incarcerat la penitenciarul Rahova, fiind condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare. in acelasi dosar este urmarit penal si consulul general al Romaniei la Bonn, Gheorghe Dimitrescu, fost consilier al lui Florin Iordache.

Calin Popescu Tariceanu, urmarit penal. Surpriza ireala: ce a facut DNA cu bunurile lui

Potrivit DNA, fostul premier al Romaniei Calin Popescu Tariceanu este urmarit penal pentru luare de mita. Ce au facut procurorii cu bunurile fostului prim-ministru. Calin Popescu Tariceanu, urmarit penal Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus urmarirea penala a lui Calin Popescu Tariceanu pentru luare de mita pe vremea cand era prim-ministru. De asemenea anchetatorii i-au .

Contractul din Alba de care se agata Polaris M Holding. Cum incearca sa blocheze cel mai mare depozit ecologic de deseuri din Transilvania

Firma Polaris M Holding nu renunta usor la contractul de salubrizare pe care il deruleaza in Alba Iulia. Reprezentantii societatii au contestat la Curtea de Apel Alba rezultatul procedurii de concesionare a Centrului de management integrat al deseurilor CMID) de la Galda de Jos.

Gheorghe Dimitrescu, consulul din Germania urmarit penal alaturi de Liviu Dragnea, a fost retras din functie, de catre premierul Florin Citu

Gheorghe Dimitrescu, consulul Romaniei de la Bonn, din Germania, urmarit penal alaturi de fostul sef al PSD Liviu Dragnea, a fost revocat din functie, de catre premierul Florin Citu. Informatia a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )