Libnet.ro
UNICEF

10:30

Seful PSD, despre caderea Guvernului PNL: Un pas mare pentru democratie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Seful PSD, despre caderea Guvernului PNL: Un pas mare pentru democratie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca adoptarea motiunii de cenzura este 039;un pas foarte mare pentru democratia Romaniei039;, mai ales pentru sanatatea romanilor. continuă pe Wall-Street Ro

Marcel Ciolacu e sigur ca Guvernul Orban va fi demis: Suficiente voturi inseamna ca avem mai mult de 233 Ce spune seful PSD despre eventuale dezertari inainte de motiune (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca opozitia a strans deja suficiente voturi pentru demiterea Guvernului Orban, mai mult de 233, si ca va continua discutiile cu reprezentantii.

Deputat PSD, despre cele 25 OUG date marti de PNL: O varza. A fost testamentul guvernului Orban

Valeriu Steriu a vorbit despre greseala guvernului Orban de a da 25 de ordonante de urgenta in seara premergatoare motiunii de cenzura.

Presa internationala reactioneaza la caderea Guvernului Orban

Presa internationala a relatat, miercuri, despre demiterea Guvernului Ludovic Orban prin motiune de .

Stirile ProTV: Ce spune CTP, dupa caderea Guvernului Orban: O infrangere zdrobitoare. A fost wrestling

Caderea Guvernului Orban este o infrangere zdrobitoare, a declarat gazetarul Cristian Tudor Popescu. in opinia sa, liberalii au pierdut capital electoral dupa aceasta infrangere, iar totul ar urma sa se rasfranga asupra lui Ludovic Orban.

Scenarii dupa caderea Guvernului Orban. Adrian Ursu: Klaus Iohannis s-ar putea sa fie nevoit sa-si recunoasca infrangerea in doua cazuri

Adrian Ursu a afirmat, dupa trecerea motiunii de cenzura, ca si in cazul unei noi investituri a lui Orban in functia de premier si in cazul unei victorii a PSD, am putea vorbi despre o infrangere a lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa caderea Guvernului Orban: Solutia corecta, anticipatele!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca motiunea de cenzura este rezultatul frustrarii PSD care a pierdut guvernarea si ca in acest moment cea mai buna solutie este declansarea alegerilor anticipate.

EMIL PASCAN (PMP): Caderea guvernului va genera o criza indiscutabila, nu doar politica, una economica

Liderul grupului parlamentar PMP, deputatul Emil Pascan, a catalogat drept un moment trist si ingrijorator motiunea de cenzura, vorbind despre nevoia de stabilitate politica si economica. De ce oare unii se tem de alegeri in doua tururi cata vreme avem astazi primari care sunt alesi cu 10 procente din voturile cetatenilor? Ar fi legitim sa stimulam competitia, a spus Emil Pascan.

Seful PSD: Cerem desecretizarea stenogramelor din sedinta de Guvern din toiul noptii. Am sesizat Comisia de la Venetia pe tema modificarilor electorale

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca solicita Avocatului Poporului sa sesizeze CCR pentru ordonanta de urgenta prin care e modificata legislatia electorala. De asemenea, Ciolacu vrea desecretizarea stenogramelor de la sedinta de Guvern terminata spre miezul noptii.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )