Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Romsys: Daca jucatorii din piata vor ajunge sa faca previziuni pe o luna atunci e grav

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Seful Romsys: Daca jucatorii din piata vor ajunge sa faca previziuni pe o luna atunci e grav

Romsys, membra a holdingului austriac New Frontier Group si unul dintre cei mai importanti integratori din Romania, sustine ca declansarea crizei a schimbat modul in care s-au facut previziuni privind evolutia business-ului companiilor din IT,. continuă pe Wall-Street Ro

Daca e joi, este Axis Libri. Noi volume vor ajunge la cititorii lor

Toti cei care vor veni maine la Biblioteca judeteana din Galati vor avea parte si de o surpriza muzicala, pregatita de elevii Liceului de Arte.

Laptopurile promise vara de Ministerul Educatiei vor ajunge in scoli la sfarsitul semestrului

Acum doua luni, Ministerul Educatiei a lansat un concurs pentru un proiect-pilot pe durata de trei ani Un calculator pentru fiecare copil. Initiativa presupunea dotarea cu calculatoare a 4. 500 de elevi din 15 scoli din republica. Desi in octombrie elevii deja trebuiau sa invete de pe laptopuri, scolile beneficiare nici macar nu au fost selectate.

Cetatenii si ONG-urile care adopta un caine din adapost vor primi mancare pentru el timp ...

Cetatenii si ONG-urile care adopta un caine dintr-unul din adaposturile Primariei Capitalei vor primi mancare pentru el timp de doua luni, de la centrul Dogtown, care a primit la randul sau o donatie de 22 de tone de mancare pentru caini din Germania, transmite Mediafax. Cele 22 de tone de mancare pentru caini, donate de Issa Foundation din Germania, au ajuns marti in centrul de protectie a animalelor Dogtown si urmeaza sa fie redistribuite persoanelor fizice si organizatiilor care .

Monoposturile de Formula 1 din 2014 vor surprinde prin uratenia lor

Din ce in ce mai multe voci din paddock-ul Formulei 1 vorbesc despre aspectul mai putin placut al monoposturilor care vor concura in sezonul 2014.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )