Libnet.ro
UNICEF

22:45

Seful serviciul de informatii din Marea Britanie avertizeaza ca noi atacuri teroriste sunt inevitabile: Teroristii au mai multa activitate si ne ataca mai rapid

Antena3 Antena3,
Seful serviciul de informatii din Marea Britanie avertizeaza ca noi atacuri teroriste sunt inevitabile: Teroristii au mai multa activitate si ne ataca mai rapid

Marea Britanie se confrunta cu cea mai mare amenintare terorista, sustine directorul Andrew Parker. Seful serviciului britanic de informatii MI5 avertizeaza ca noi atacuri sunt. continuă pe Antena3

Care a fost ultimul mesaj al romancei care s-a aruncat de pe o balustrada, intr-o catedrala din Marea Britanie: Trecutul si prezentul imi provoaca atat de multa durere

Lidia Dragescu, romanca de 23 de ani, din Romford, Essex, a murit, dupa ce a cazut peste o balustrada, in interiorul unei catedrale, aflata la o inaltime care putea masura sapte autobuze in lungime.

Englezul care culege basmele romanesti din satele tarii. Povestile celebre, traduse si citite copiilor din Marea Britanie

De anul viitor, zeci de povesti si basme romanesti vor fi traduse si citite copiilor din scoli din Marea Britanie. Proiectul, intitulat Transferania, este posibil gratie lui John Row 72 de ani), un scriitor si povestitor englez care strange in aceasta toamna povesti si basme din doua sate romanesti. Acestea vor fi publicate intr-o carte bilingva in Marea Britanie si Romania, la sfarsitul lui 2018.

FOTO Apus rosiatic in Romania, cer galben si soare sangeriu in Marea Britanie: legatura cu uraganul Ophelia

In Marea Britanie, Soarele a devenit sangeriu, iar cerul a capatat o nuanta galbuie. Imaginile postate pe retelele sociale au starnit nelipsitele comentarii apocaliptice, in timp ce uraganul Ophelia lovea Irlanda si vestul Marii Britanii. Duminica seara, in Romania, un fenomen asemanator s-a petrecut la apus, cand cerul a capatat nuante spectaculoase de mov si rosu.

Un fenomen neobisnuit a lovit Marea Britanie! Cum arata Soarele - VIDEO

Un fenomen ciudat a lovit Marea Britanie, in urma uraganului Ophelia. Uraganul aduce praf din Sahara. in plus, resturile de la incendiile forestiere din Portugalia si Spania au contribuit la .

Cod rosu de dezastru pentru Irlanda si Marea Britanie: Uraganul Ophelia va lovi coasta de vest a Europei

Stare de alerta in Europa! Marea Britanie si Irlanda se pregatesc de dezastru. Cea mai puternica furtuna din ultimii 50 de ani va lovi luni coasta de vest a continentului. Meteorologii anunta rafale de.

Cod rosu de dezastru pentru Irlanda si Marea Britanie: Uraganul Ophelia va lovi coasta de vest a Europei (VIDEO)

Stare de alerta in Europa! Marea Britanie si Irlanda se pregatesc de dezastru. Cea mai puternica furtuna din ultimii 50 de ani va lovi luni coasta de vest a continentului. Meteorologii anunta rafale de.

Uraganul Ophelia se apropie de Marea Britanie. Avertizarile transmise de Politia Metropolitana

Uraganul Ophenia se apropie de Marea Britanie, iar Politia Metropolitana a emis mai multe avertizari pentru a pregati populatia pentru momentul in care furtuna va lovi. Potrivit libertatea. ro, uraganul.

EXCLUSIV Ce redevente vor plati Exxon, OMV, Lukoil si celelalte companii care vor scoate gaze din Marea Neagra. Plus: cati angajati romani trebuie sa aiba, ce avize sunt necesare si ce amenzi primesc institutiile care nu dau autorizatiile la timp

Companiile care exploreaza si exploateaza zacamintele de petrol si gaze din Marea Neagra vor avea un regim normal al redeventelor, urmand sa plateasca redeventele prevazute in acest moment in lege sau in contractele incheiate cu statul roman, potrivit unui proiect de lege adoptat de Guvern. Proiectul consultat de HotNews. ro mai prevede ca aceste companii in Marea Neagra facand deja explorari Exxon, OMV, Lukoil) trebuie sa aiba minim un sfert din angajati romani si trebuie sa obtine avize de la 9 institutii, printre care Statul Major General al armatei si Ministerul de Externe.

Politia metropolitana din Londra investigheaza trei noi acuzatii de agresiune sexuala in cazul Weinstein

Metropolitan Police din Londra investigheaza trei noi acuzatii de agresiune sexuala care ii sunt aduse producatorului Harvey Weinstein de o femeie, informeaza BBC, citat de News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )