Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful serviciului Omoruri, despre modificarile legilor justitiei: Va trebui sa punem pedofilul fata in fata cu victima

B1 B1,
Seful serviciului Omoruri, despre modificarile legilor justitiei: Va trebui sa punem pedofilul fata in fata cu victima

Seful serviciului Omoruri din cadrul Politiei Capitalei Radu Gavris a explicat posibilele efecte ale modificarilor Codurilor penale. Acesta a atras atentia ca propunerile de modificare vor duce la desfiintarea. continuă pe B1

Seful Serviciului Omoruri din Politia Bucuresti: Pedofilul sa participe la audierea unui copil abuzat ... n-am cum sa comentez o astfel de idee

Seful Serviciului Omoruri din Politia Bucuresti, Radu Gavris, afirma ca, daca modificarile pe care parlamentarii PSD-ALDE vor sa le opereze la Codurile Penale intra in vigoare, vor fi autori de omor, viol, pedofilie, care fie nu vor putea fi prinsi, fie, daca sunt identificati, nu vor putea fi probati, cu toata bunavointa si munca pe care o sa le depunem.

Protest in fata sediului PSD Timis, fata de modificarile legilor justitiei(FOTO)

Modificarile legilor justitiei au scos din nou oamenii in strada. De aceasta data, un protest a avut loc in fata sediului PSD Timis, unde aproximativ 100 de persoane s-au adunat spontan, pentru a-si.

Mii de oameni au protestat fata de modificarile legilor justitiei

Mii de persoane au protestat, aseara, in Bucuresti, dar si in mai multe orase din tara, fata de modificarile legilor justitiei. Peste 1. 500 de oameni au plecat, aseara, putin dupa ora 19. 00, din Piata Victoriei din Capitala in mars spre Palatul Parlamentului, iar pe traseu numarul lor a crescut la cateva mii. in Piata Palatului, ei au aplaudat pentru Regele Mihai si au tinut un moment de reculegere in memoria eroilor Revolutiei.

Mii de oameni protesteaza fata de modificarile legilor justitiei

Mii de persoane protesteaza, astazi, in Bucuresti, dar si in mai multe orase din tara, fata de modificarile legilor justitiei. Peste 1. 500 de oameni care au protestat in Piata Victoriei au plecat in mars spre Parlament. Oamenii au plecat pe Calea Victoriei spre Parlament si au strigat Hotii, Jos comunistii, Regele Mihai, Justitie, nu coruptie si au batut in tobe.

Sute de magistrati protesteaza pe scarile Curtii de Apel fata de modificarile legilor justitiei(VIDEO)

Sute de magistrati protesteaza luni seara pe scarile din fata Curtii de Apel Bucuresti, fata de modificarea legilor justitiei si a Codurilor penale, informeaza B1 TV. Este vorba despre aproximativ.

Sute de magistrati au protestat pe scarile Curtii de Apel fata de modificarile legilor justitiei(VIDEO)

Sute de magistrati au protestat luni seara pe scarile din fata Curtii de Apel Bucuresti, fata de modificarea legilor justitiei si a Codurilor penale, informeaza B1 TV. Este vorba despre aproximativ.

Procuror din Constanta despre castrarea legilor justitiei: Nici macar infractorii nu vor mai fi in siguranta; si fiicele infractorilor pot fi calcate pe trecere si sotiile lor pot fi talharite

Andrei Bodean, procurorul constantean care i-a trimis in judecata pe Nicusor Constantinescu, Radu Mazare si Sorin Strutinsky, a declarat ca s-a alaturat protestului magistratilor pentru ca nimeni nu va mai fi in siguranta daca modificarile vor intra in vigoare. Nici macar infractorii nu vor mai fi in siguranta. Si fiicele infractorilor pot fi calcate pe trecere si sotiile lor pot fi talharite, a spus Bodean pentru Info Sud-Est.

Judecatorii ies in strada ca sa protesteze fata de modificarile Legilor justitiei

Cristi Danilet, judecator la Tribunalul Cluj, a declarat ieri ca magistratii din judetele Salaj, Maramures, Cluj si Bistrita vor iesi luni in strada, in fata tribunalelor, imbracati in roba.

Procuror DNA, despre modificarile la legile justitiei: Vom face figuratie la locul de munca. Eu o sa iau aceeasi leafa si daca prind si daca nu prind hoti

Modificarile impuse in Camera Deputatilor la legile Justitiei au scos luni, 18 decembrie, magistratii in strada. Acestia au protestat in tacere fata de initiativele parlamentarilor care vor face ca statul sa devina o iluzie.

Procuror DNA, despre modificarile la legile justitiei: Vom face figuratie la locul de munca. Eu o sa iau aceeasi leafa si daca prind, si daca nu prind hoti

Modificarile impuse in Camera Deputatilor la legile Justitiei au scos luni, 18 decembrie, magistratii in strada. Acestia au protestat in tacere fata de initiativele parlamentarilor care vor face ca statul sa devina o iluzie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )