Libnet.ro
UNICEF

10:30

Seful CJ Suceava, Gheorghe Flutur, confirmat cu coronavirus: Nu am niciun fel de simptome Este internat la Spitalul Judetean, unde peste 100 de cadre medicale sunt infectate

Hotnews Hotnews,
 Seful CJ Suceava, Gheorghe Flutur, confirmat cu coronavirus: Nu am niciun fel de simptome Este internat la Spitalul Judetean, unde peste 100 de cadre medicale sunt infectate

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, confirmat cu coronavirus, este internat la Spitalul Judetean Suceava, el spunand ca nu are niciun fel de simptome. in judetul Suceava situatia generata de COVID-19 este extrem de grava - 5 oameni au murit, iar peste 100 de cadre medicale din Spitalul Judetean sunt infectate. continuă pe Hotnews

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, potrivit Digi 24. Acesta ar trebui transferat intr-un spital care poate trata astfel de pacienti,.

Coronavirus Suceava: Seful CJ Gheorghe Flutur tesat pozitiv

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus. Conform protocolului stabilit la nivel national, acesta ar trebui transferat intr-un spital care poate trata astfel de pacienti, depinzand si de forma de boala pe care o are.

Tratament preferential pentru Gheorghe Flutur, depistat cu Covid-19: figureaza internat la Boli Infectioase, dar sta singur intr-o rezerva de la Chirurgie

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost internat, marti seara, la Spitalul Judetean de Urgente Sf. Ioan cel Nou Suceava, dupa ce a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. El ocupa acum o rezerva, cu baie proprie, de la Sectia de Chirurgie, desi pana acum bolnavii cu Covid-19 au fost internati la Boli Infectioase.

Gheorghe Flutur, sef CJ Suceava, testat pozitiv pentru coronavirus

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a primit un rezultat pozitiv la testul pentru coronavirus.

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus: Sunt optimist ca voi depasi repede acest episod

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Consiliului Judetean Suceava a fost internat la Spitalul Judetean Suceava marti seara si a confirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca se simte bine si ca are incredere in medicii suceveni.

Gheorghe Flutur, dupa testul pozitiv: Nu am simptome Despre situatia de la Suceava: Numarul celor care au venit din strainatate a fost destul de mare. Inclusiv aseara a fost o cursa pe aeroport (VIDEO)

Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava, sustine ca numarul persoanelor venite in judet din strainatate a fost destul de mare, in conditiile in care inclusiv aseara a existat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2831 seconds )