Libnet.ro
UNICEF

08:15

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus: Sunt optimist ca voi depasi repede acest episod

Antena3 Antena3,
Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus: Sunt optimist ca voi depasi repede acest episod

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Consiliului Judetean Suceava a fost internat la Spitalul Judetean Suceava marti seara si a confirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca se simte bine si ca are incredere in medicii suceveni. continuă pe Antena3

Antrenorul Fatih Terim a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Fatih Terim, antrenorul formatiei Galatasaray Istanbul, in varsta de 66 de ani, a anuntat, luni, ca a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Maroune Fellaini, primul jucator din campionatul Chinei testat pozitiv pentru coronavirus

Fostul International belgian Marouane Fellaini, acum la formatia Shandong Luneng, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, informeaza lefigaro. fr, care citeaza presa chineza.

Printul Charles a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Printul de Wales a fost testat pozitiv pentru coronavirus si prezinta simptome usoare dar altfel ramane in stare de sanatate buna, a anuntat Clarence House.

Celebrul antrenor al Galatasaray, Fatih Terim, testat pozitiv pentru coronavirus. Este internat si se simte destul de bine

Antrenorul echipei de fotbal Galatasaray a declarat luni seara ca a fost diagnosticat cu COVID-19. Rezultatul testului pe care l-am facut pentru coronavirus a venit azi si este pozitiv. Sunt in spital, ma.

Gheorghe Flutur, sef CJ Suceava, testat pozitiv pentru coronavirus

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a primit un rezultat pozitiv la testul pentru coronavirus.

Gheorghe Flutur, dupa testul pozitiv: Nu am simptome Despre situatia de la Suceava: Numarul celor care au venit din strainatate a fost destul de mare. Inclusiv aseara a fost o cursa pe aeroport (VIDEO)

Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava, sustine ca numarul persoanelor venite in judet din strainatate a fost destul de mare, in conditiile in care inclusiv aseara a existat.

Harvey Weinstein, testat pozitiv de Coronavirus!

Harvey Weinstein, controversatul producator de la Hollywood condamnat luna trecuta pentru viol si alte agresiuni de natura sexuala, a fost testat pozitiv cu noul Coronavirus! .

Printul Charles, testat pozitiv cu coronavirus

Printul Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anuntat biroul sau de presa, citat de Reuters. El s-ar fi vazut ultima oara cu mama sa, Regina, pe 12 martie.

Rand Paul a devenit primul senator din SUA al carui test pentru coronavirus a iesit pozitiv

Senatorul republican al SUA, Rand Paul, a fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv, unei declaratiiemisa duminica de reprezentantii sai. Astfel, acesta a devenit primul senator din SUA.

Printul Charles, testat pozitiv cu noul coronavirus

Printul Charles 71 de ani), fiul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii si mostenitor al tronului Regatului Unit, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si se afla in izolare, in Scotia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2764 seconds )