Libnet.ro
UNICEF

10:45

Selectionerul Christoph Daum a anuntat lotul pentru cele doua meciuri din iunie. Surprize uriase in lot

B1 B1,
Selectionerul Christoph Daum a anuntat lotul pentru cele doua meciuri din iunie. Surprize uriase in lot

Christoph Daum a anuntat lotul pentru meciurile Romaniei cu Chile si Polonia. Selectionerul a lasat acasa nume importante ca Gabriel Torje, Claudiu Keseru si Constantin Budescu, in schimb au. continuă pe B1

Daum a anuntat lotul Romaniei pentru meciurile cu Polonia si Chile

Selectionerul Christoph Daum a anuntat, vineri, lotul convocat pentru partida oficiala cu Polonia din preliminariile Cupei Mondiale 10 iunie) si amicalul cu Chile 13 iunie).

Lotul Romaniei pentru meciurile cu Polonia (preliminarii CM 2018) si Chile (amical)

Selectionerul Christoph Daum a anuntat lotul de jucatori pe care se va baza in dubla cu Polonia partida din preliminariile pentru Mondialul de fotbal din 2018) si Chile disputa amicala), informeaza frf. ro.

Crima oribila peste Prut. Un barbat si-a ucis cele doua fiice si pe sotie intr-o criza de gelozie (VIDEO)

Crima teribila in satul Hirova, din Republica Moldova. Un barbat de 36 de ani si-ar fi ucis cele doua fiice de 4 si 12 ani si pe sotie, dupa care si-a pus capat zilelor, informeaza B1 TV.

Un barbat din Calarasi si-a ucis cele doua fiice si sotia, dupa care s-a sinucis

Un barbat din satul Hirova, Calarasi, si-a ucis cele doua fiice si sotia, dupa care s-a sinucis. Corupurile neinufletite au fost gasite in casa de catre sora acestuia.

Una dintre cele mai frumoase stiriste din Romania, mama pentru a doua oara. Vedeta a tinut sarcina in mare secret (FOTO)

Una dintre cele mai frumaose prezentatoare din Romania a devenit pentru a doua oara mama. Cristina Dochianu, fosta prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1 si la Prima TV, a adus pe lume pe cel de-al.

Dosarul penal deschis de DNA afecteaza grav DIGI. Actiunile RCS-RDS pe bursa au scazut pentru a doua zi consecutiv (VIDEO)

Dosarul penal deschis de procurorii DNA trage compania RDS/RCS in jos. Pentru a doua zi consecutiv, actiunile companiei pe bursa de valori Bucuresti au scazut, informeaza B1 TV. Dosarul Mita.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )