Libnet.ro
UNICEF

18:30

Selena Gomez promoveaza un nou single Love will remember

Devorator Monden Devorator Monden,
Selena Gomez promoveaza un nou single Love will remember

Selena Gomez si-a propus sa creasca in plan muzical, dovada ca artista lanseaza azi un nou single, numit Love will remember. Love Will Remember este produsa de Rock Mafia si va fi prezenta pe viitorul album al vedetei, Stars dance, ce va cuprinde piese precum Come and Get it sau Slow down si este programat . continuă pe Devorator Monden

Jessie J confirma lansarea unui nou single Hero

Dupa ce a lansat single-ul WILD alaturi de raperii Big Sean si Dizzee Rascal, Jessie J a dezvaluit ca urmeaza sa promoveze un nou single, ce va fi prezent pe coloana sonora a peliculei Kick-Ass 2. Jessie le-a dat vestea sustinatorilor sai prin intermediul paginii sale de Twitter, intr-o sesiuen de Q&A pe care a .

Mike revine in atentia publicului cu un nou single Want You

Dupa o pauza un pic mai lunga, Mike revine in atentia publicului cu un nou single intitulat Want you. De la primele acorduri ale melodiei ne putem da seama ca asteptarea a meritat, Want you anuntandu-se a fi unul din hiturile acestei veri, o piesa dinamica, potrivita pentru petrecerile pe plaja ce se lungesc pana .

Fresh! Rocsana Marcu lanseaza un nou single, My Angel, produs de baietii de la Deepside Deejays

Pe langa atractia deosebita pe care o are pentru televiziune si actorie, Rocsana Marcu, revine la pasiunea cea mai importanta din viata sa si anume muzica. In plin sezon estival aceasta lanseaza o noua piesa My Angel. Pentru acest single, Rocsana a colaborat cu baietii de la Deepside Deejays, cu care este si prietena .

Andrei si Kamara de la Alb Negru revin cu un nou single de vara Colegi de camera

Andrei si Kamara de la Alb Negru lanseaza hitul verii! Colegi de camera este o piesa dinamica, care iti da pofta de viata in fiecare dimineata! Single-ul este produs de gasca lui Shift de la Midiots Production, care, pentru a obtine un produs de inalta calitate, a trimis piesa pentru a fi mixata si masterizata .

Mihai Ristea revine cu un nou single fresh Batem palma

Mihai Ristea ne face o oferta muzicala de nerefuzat Batem palma!, o piesa pe cat de energica, pe atat de vesela, care ne aduce inevitabil zambetul pe buze si ne inspira totodata. In momentul in care am compus aceasta piesa ne-am gandit la cuvintele complicate pe care incercam sa i le spunem persoanei de .

FRESH! Dj Project si Adela Popescu revin cu un nou single Fara tine

DJ Project si Adela Popescu revin in atentia fanilor cu o noua piesa in limba romana care se numeste Fara tine. Piesa este o productie KAZIBO MUSIC, pe muzica si versuri Alex Pelin, Ovidiu Baciu si Gino Manzzoti. Fara tine este o piesa foarte puternica, ritmata care iti da o energie incredibila atunci cand .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )