Libnet.ro
UNICEF

19:00

Selgros schimba designul magazinului din Iasi cu o investitie de 4 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Selgros schimba designul magazinului din Iasi cu o investitie de 4 mil. euro

Selgros, unul dintre cei mai importanti retaileri de pe piata locala, a investit circa 4 mil. euro in reamenajarea magazinului din Iasi, prin care se urmareste introducerea unui nou concept de design, au declarat pentru Wall-Street. ro reprezentantii. continuă pe Wall-Street Ro

Atacatorul de la Universitatea Asachi din Iasi se numeste Oliver Stan si are probleme psihice: Sustine ca a lucrat pentru Dumnezeu (FOTO)

Pe pagina de Facebook a barbatului care a detonat o bomba la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din Iasi apar detalii referitoare la ocupatia sa, cat si fotografii cu acesta, potrivit BZI.

Atentant cu bomba la Universitatea din Iasi

Un individ neidentificat a detonat un dispozitiv explozibil artizanal intr-o sala a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, in timpul exemenului de licenta, potrivit surselor de presa.

Atentat cu bomba la Universitatea din Iasi

Un individ neidentificat a detonat un dispozitiv explozibil artizanal intr-o sala a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, in timpul examenului de licenta, potrivit surselor de presa.

UPDATE. ATENTAT CU BOMBA la Universitatea Gheorghe Asachi din Iasi in timpul ...

UPDATE: Daca ar fi reusit detonarea bombei artizanale, intregul amfiteatru al Universitatii Gheorghe Asachi din Iasi ar fi fost aruncat in aer si ar fi existat multe victime, spun surse judiciare. Dispozitivul de declansare a bombei nu a functionat bine, spun aceleasi surse. Cuiul percutor doar a detonat capsa, nu si incarcatura exploziva din rucsacul atentatorului. Atentatorului, bolnav psihic, usor ranit de flacara capsei detonate, este audiat de procurorii DIICOT.

Ce s-a intamplat de fapt la Universitatea din Iasi. Firul evenimentelor in cazul exploziei din sala de examen

Unul dintre studentii care au intervenit si l-au imobilizat pe barbatul ce a detonat material exploziv intr-o sala a Facultatii de Electronica Iasi spune ca in momentul in care a intrat in sala atacatorul a.

UPDATE. ATENTAT CU BOMBA la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi in timpul ...

UPDATE: Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Iasi, Anca Vajaiac, a declarat ca un barbat a intrat intr-o sala de curs de la Facultatea de Telecomunicatii, unde avea loc examenul de licenta, avand la el un rucsac in care se afla un dispozitiv exploziv improvizat, transmite Mediafax. Barbatul a inceput sa ii ameninte pe cei din sala de curs, dupa care a detonat materialul exploziv. In urma exploziei nu a fost ranita nicio persoana. Doi dintre studentii aflati in sala au reusit sa il .

Amenintare cu BOMBA la Universitatea din Iasi.

O amenintare cu bomba la Universitatea Iasi a fost sesizata luni dimineata, transmite Realitatea. net. Potrivit autoritatilor, a fost identificat un tanar care avea un ghiozdan cu explozibil. In curs de actualizare.

Decanul Universitatii Asachi din Iasi, martor la explozie: Ne-a spus ca el dicteaza, sa nu miste nimeni si a cerut insistent sa vina politia (VIDEO)

Decanul Facultatii de Electronica din cadrul Universitatii Asachi, BogdanIon, a povestit experienta traita in sala de examen in care, luni, un tanar a detonat un dispozitiv artizanal, amenintand.

Decanul Universitatii Asachi din Iasi, martor la explozie: Atacatorul ne-a spus sa nu miscam si a cerut insistent sa vina politia (VIDEO)

Decanul Facultatii de Electronica din cadrul Universitatii Asachi, BogdanIon, a povestit experienta traita in sala de examen in care, luni, un tanar a detonat un dispozitiv artizanal, amenintand.

Imagini EXCLUSIVE. Vezi cum arata atentatorul de la Universitatea din Iasi. Manager Socola: Barbatul avea SCHIZOFRENIE PARANOIDA

Din primele date rezulta ca tanarul care a detonat bomba artizanala in Amfiteatrul P6 de la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii este cunoscut ca avand afectiuni psihice, fiind internat de noua ori 9) la.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )