Libnet.ro
UNICEF

01:05

Selly de la 5GANG, anunt pentru fani. De ce nu o sa-l mai vada nimeni, o perioada

Playtech Playtech,
Selly de la 5GANG, anunt pentru fani. De ce nu o sa-l mai vada nimeni, o perioada

Selly si-a anuntat fanii ca se va retrage pentru o perioada. Tocmai cand motivele pentru diverse filmari si colaborari este in toi, datorita perioadei sarbatorilor, vlogger-ul a decis sa ia o pauza de la mediul online. Care este motivul si cand se va intoarce tanarul din nou in atentia fanilor sai? Selly se retrage pentru . continuă pe Playtech

Anunt pentru toti utilizatorii de telefoane mobile. Scad facturile de la 1 ianuarie 2020

Anul 2020 nici nu a venit inca, dar deja aduce vesti bune celor care utilizeaza telefoanele mobile. De la data de 1 ianuarie a anului care urmeaza, operatorii de telefonie mobila care activeaza pe piata din Romania vor incepe sa perceapa un tarif maxim de terminare a apelurilor la puncte mobile de 0,76 eurocentiminut. Care .

Voucherele de vacanta pentru bugetari. Bani mai multi de la stat, dar si restrictii noi pe cealalta parte

Vesti noi despre voucherele de vacanta pentru anul viitor. Schimbarile sunt majore, banii sunt mai multi, iar restrictiile s-au indesit. Deste ce este vorba si care va fi modul de acordare ale lor? Vouchere de vacanta: bani mai mult de la stat, dar si restrictii noi Modul de acordare al voucherelor de vacanta si valoarea .

Digi RCS |RDS, anunt pentru toti utilizatorii inainte de Craciun: cum pui mana pe un Smart TV

Digi RCS |RDS te-a obisnuit cu oferte in perioada de Black Friday, dar si in mai multe momente din an. Acum, nu avea cum sa rateze nici perioada sarbatorilor. in perioada Black Friday,.

A jucat teatru in avion, pentru un loc mai bun: cat de tare s-au enervat pasagerii si ce au facut pilotii

In teorie, cand mergi cu avionul, locul care iti alocat pe biletul de imbarcare este sfant. Cineva a crezut insa ca este mai sus de astfel de reguli. insotitorii de zbor au destul de multa libertate cand vine vorba de aranjamentul persoanelor in avion. in functie de nevoie sau de un set de circumstante subiectiv, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )