Libnet.ro
UNICEF

01:05

Selly nu a fost vazut asa niciodata. Cat de trist parea vloggerul la un bar din Bucuresti

Playtech Playtech,
Selly nu a fost vazut asa niciodata. Cat de trist parea vloggerul la un bar din Bucuresti

Selly a dat uitarii multmea de prieteni si a ales sa stea izolat o vreme. Acesta desi se afla la o petrecere alaturi de cunoscuti, ceva care il ingrijora foarte tare l-a smuls din mijlocul distractiei. Vlogger-ul parea foarte trist, iar astea le-a adus ingrijorarea fanilor. Selly, ingrijorat in toiul petrecerii. Vedeta s-a retras pentru . continuă pe Playtech

Ce a putut sa-i ceara un elev in scris invatatoarei sale. Mesajul a fost vazut de milioane de oameni

O cerere trimisa marti de un elev de scoala primara invatatoarei sale, care a si facut-o publica pe Facebook, a impanzit retelele de socializare. Va rog sa nu ne dati vinerea teme. Acest lucru este benefic pentru fericirea copilului. Cererea inedita a unui elev catre invatatoarea sa Elevul in varsta de 10 ani i-a cerut .

Florin Tanase a comis-o. A fost vazut de multi bucuresteni: n-a avut nicio jena

Florin Tanase a facut o nefacuta, iar acum ulterior a reusit sa intre in casa doar cu ajutorul vecinilor. Ce a patit fotbalistul si cum a ajuns in aceasta situatie? Ce s-a intamplat inainte de a astepta la usa imobilului sau? Florin Tanase, la mana vecinilor dupa peripetiile de pe soselele Capitalei Paparazzi spynews. ro au .

Romanii care i-au lasat pe francezi fara apa calda. Cum a fost posibil asa ceva: ce jaf uluitor

O banda de hoti din Romania si Republica Moldova a furat aproape 1,000 de centrale termice in Franta. Ei actionau pe santiere si intrau noaptea in apartamentele care nu erau date spre folosinta. Romanii i-au lasat pe francezi fara apa calda Potrivit presei franceze, un numar de 910 centrale termice au fost furate intre august .

Carmen Satran, studenta criminala din Timisoara, poate iesi zi de zi din inchisoare. Cum a fost posibil asa ceva

In 2009, crima din caminul 50 de la Medicina, din Timisoara, soca Romania. Carmen Satran, studenta criminala, a fost condamnata atunci la 19 ani si 8 luni de inchisoare cu executare. Dupa doar 11 ani, aceasta poate iesi zi de zi din inchisoare, ea obtinand o schimbare a regimului de detentie. Carmen Satran si crima .

Cum au aparut George Burcea si Viviana Sposub in centrul Bucurestiului. Au fost vazuti asa de sute de oameni: nu i-a interesat deloc

George si Viviana nu se mai feresc de ochii lumii. Cei doi s-au indragostit pana peste cap, iar asta i-a facut sa nu-i mai intereseze de nimeni si nimic. Cum si-au facut aparitia in centrul Bucurestiului? Acestia sunt implicati intr-un proiect artistic inedit. George Burcea si Viviana Sposub, aparitie inedita in centrul Bucurestiului Noul cuplu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )