Libnet.ro
UNICEF

09:15

Selly, scrisoare deschisa catre Orban: Scoala trebuie reformata

Antena3 Antena3,
Selly, scrisoare deschisa catre Orban: Scoala trebuie reformata

Celebrul vlogger Selly, Andrei Selaru pe numele oficial, a trimis o scrisoare deschisa premierului, in care solicita ca sistemul de invatamant sa fie reformat. continuă pe Antena3

Alexandru Rafila: Scoala trebuie sa inceapa. Stim de aceasta problema de cel putin trei luni, nu cred ca a fost o surpriza pentru nimeni. A fost destul timp sa organizam activitatea

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat, luni, ca scoala trebuie sa inceapa, mai ales ca autoritatile au avut suficient timp la dispozitie sa se.

Ludovic Orban: Scoala incepe pe 14 septembrie. De unde ati scos acest scenariu cu 1 octombrie?

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca scoala va incepe pe 14 septembrie, nu pe 1 octombrie, asa cum circula diferite scenarii.

Ludovic Orban: Scoala incepe din 14 septembrie, iar alegerile au loc pe 27 Ideea amanarii scrutinului e ridicola. PSD-istilor le e frica, pentru ca lumea s-a cam lamurit cum sta treaba cu ei

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii. Prin urmare, unitatile de invatamant se vor redeschide din 14 septembrie, asa cum a fost stabilit.

Ludovic Orban: Scoala va incepe pe 14 septembrie, iar alegerile locale au loc pe 27 septembrie

Ludovic Orban a anuntat duminica la pranz ca anul scolar 2020 2021 va incepe de 14 septembrie, asa.

Rares Bogdan: imi voi duce copilul la scoala. Trebuie sa ne obisnuim sa traim cu acest virus. Nu putem sa ne permitem sa ratam o generatie (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca el isi va trimite fiul la scoala, fiind de parere ca oamenii trebuie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )