Libnet.ro
UNICEF

16:15

SEMIFINALA EUROVISION 2019 ROMANIA. Cine sunt ultimii sase finalisti ai concursului

Antena3 Antena3,
SEMIFINALA EUROVISION 2019 ROMANIA. Cine sunt ultimii sase finalisti ai concursului

Etapa semifinalelor Selectiei Nationale Eurovision s-a incheiat. in cadrul spectacolului de la Arad au fost alesi ultimii sase finalisti ai concursului. continuă pe Antena3

SEMIFINALA EUROVISION 2019 ROMANIA. Un om de afaceri a bagat PNL in semifinala Eurovision Romania 2019. Scandal urias

O farsa pusa la cale de un om de afaceri din Arad - Marcel Chiscan - se transforma intr-un adevarat scandal. Acesta a postat pe contul sau de Facebook un afis.

EUROVISION 2019. Semifinala Eurovision 2019 Romania ONLINE STREAM LIVE VIDEO TVR. Nimic nu anunta scandalul de la Eurovision 2019 Romania

Semifinala Eurovision 2019 Romania ONLINE STREAM LIVE VIDEO TVRSala Sporturilor Victoria din Arad a fost transformata intr-un imens studio de televiziune, interiorul fiind captusit cu o.

Topul salariilor in Romania. Cine sunt cel mai bine, dar si cel mai prost platiti angajati?

Topul salariilor in Romania a fost dominat, in 2018, de IT, domeniu in care salariul mediu net, la nivel national, a fost de 5. 731 de lei, pe luna. Pe locul al doilea s-au situat angajatii din domeniul Juridic, cu venituri lunare de 4. 571, fiind urmati.

Cum a votat publicul in ultima semifinala Eurovision Romania 2019: cine a fost salvat si cine a obtinut cele mai putine puncte

Ultimii sase finalisti Eurovision Romania 2019 au fost alesi dupa spectacolul organizat de TVR in Arad. Dintre acestia, doar unul a fost decis prin votul publicului.

Cine sunt ultimii finalisti Eurovision Romania 2019

Ultimii sase finalisti Eurovision Romania 2019 au fost alesi dupa spectacolul de la Arad, urmand ca reprezentantul Romaniei in competitia internationala sa fie ales pe 17 februarie, la Bucuresti.

S-a AFLAT! Cine sunt castigatorii FINALEI Eurovision! Vezi AICI

S-a aflat cine sunt finalistii Eurovision! Duminica seara, la Arad, au fost stabilite numele ultimilor sase finalisti ai concursului national.

Cine sunt invitatii speciali din a doua semifinala Eurovision Romania 2019 si cum va arata scena VIDEO

Seria show-urilor Eurovision Romania continua duminica, 10 februarie, la Arad, cu a doua semifinala, unde pasiunea, emotia si bucuria isi fac vocea auzita la poalele Zarandului.

Festivalul Sanremo 2019: cine a fost ales castigator si reprezentant al Italiei la Eurovision 2019 VIDEO

Celebrul festival de muzica italiana de la Sanremo si-a desemnat aseara castigatorul celei de-a 69-a editii si, implicit, reprezentantul Italiei la Eurovision 2019.

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate judete

Un numar de 105 de decese confirmate cu virus gripal au fost inregistrate de la inceputul sezonului rece 2018-2019, cele mai multe fiind in judetul Prahova 22 cazuri) si in municipiul Bucuresti 17.

Cine sunt consilierii care NU AU VRUT ca orasul Constanta sa fie parte civila in dosarul retrocedarilor fictive, in care a fost condamnat Radu Mazare (VIDEO)

Felix Stroe, actualul sef al PSD Constanta, impreuna cu mai multi colegi, nu au dorit ca Primaria Constanta sa fie parte civila in dosarul retrocedarilor fictive, in care a fost condamnat Radu Mazare, se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )